DOLAR

32,3716$% 0.16

EURO

34,9710% -0.3

STERLİN

40,9526£% 0.17

GRAM ALTIN

2.324,14%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.966,00%-0,72

TAM ALTIN

15.961,00%-0,28

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.129,12%0,54

BİTCOİN

2276168฿%0.26777

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

İMO’DA LEVENT YÜKSEL RÜZGARI ESTİ!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi tarafından düzenlenen kış balosunda sahne alan ünlü sanatçı Levent Yüksel, dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

İMO’DAN ÜÇ BÜYÜK ORGANİZASYON

İnşaat Mühendisleri Odası’nın 68. kuruluş yıldönümü yurt genelinde olduğu gibi Gaziantep’te de etkinliklerle kutlandı. İMO Gaziantep Şubesi, meslek büyüklerine yönelik plaket töreni ve genç mühendisler için Serdar Doğan konserinin ardından bu kez de ünlü sanatçı Levent Yüksel’in katılımı ile kış balosu düzenledi. Gaziantep protokolünün ve inşaat mühendislerinin yoğun ilgi gösterdiği baloya KKTC İMO Başkanı Gürkan Yağcıoğlu da katıldı.

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ GÜNÜ KUTLU OLSUN

19 Aralık’ın aynı zamanda İnşaat Mühendisleri Günü olduğunu belirten İMO Başkanı Burkay Güçyetmez, gecede yaptığı konuşmada mesleğin önemine ve yaşanan sorunlara dikkat çekti. Yaşanan sorunların çözümünün birlik ve beraberlikten geçtiğini belirten Güçyetmez, “Türkiye`de inşaat mühendisliği mesleğinin kurumsallaşmasında en önemli kilometre taşı olan İnşaat Mühendisleri Odasının kuruluşunun 68. yılını kutluyoruz. Odamızın 19 Aralık 1954`te kurulmasına ithafen 19 Aralık günü, ülkemizde aynı zamanda İnşaat Mühendisleri Günü olarak kutlanıyor. Tüm üyelerimizin İnşaat Mühendisleri Gününü kutluyorum” dedi.

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ UCUZ İŞGÜCÜ DEĞİLDİR

Güçyetmez, şöyle devam etti: “Her dönemin kendine özgü zorlukları vardır ama son yıllarda hem mesleğimiz hem de meslektaşlarımız açısından belki de tarihin en kötü zamanlarını yaşıyoruz. Her üç meslektaşımızdan biri işsizlikle, işyeri sahibi olanlar iflas etmekle karşı karşıya bulunuyor. Kamuda mühendis istihdamı her geçen gün azalıyor. Öte yandan mesleğimizin itibarını zedeleyen uygulamalar hayata geçiriliyor, meslektaşlarımızın imzaları alınıp satılan bir metaya dönüştürülüyor. İnşaat mühendisleri ucuz işgücü statüsüne getirilmek isteniyor.

ZORLUKLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Nasıl ki geçmiş günlerde yaşanan zorlukların üstesinden gelmeyi hep birlikte başardıysak, bugün yaşadığımız sorunları da aşmamızın mümkün olduğunu biliyoruz. Yeter ki dayanışmamızı, birlikteliğimizi güçlü tutalım. İMO Gaziantep şube olarak mesleki ve teknik çalışmalarımızın yanı sıra, sosyal kültürel etkinliklere ve birlik beraberliğe de çok önem veriyoruz. Bir çok mesleki problemlerimiz var ve bunlarla baş etmek için olağan gücümüzle hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor. Bu gecede sizlerle bu zorlu koşullardan bir nebze uzaklaşıp birlik ve beraberlik içerisinde inşaat mühendisleri günümüzü kutlamak için bir araya geldik.”

LEVENT YÜKSEL’DEN MÜZİK ZİYAFETİ

İMO tarafından düzenlenen muhteşem geceye sponsor olan MCG Cihat Gedik Mühendislik, MB Holding, Eska Metal Sanayi,  My Park İnşaat, Beta Çelik, Milimetrik Prefabrik, Metropol İnşaat, Oytun Gayrimenkul İnşaat, Köksüzer Yapı Müteahhitlik, İbrahim Apa İnşaat, Güvenoğlu Yapı, Jaguar Orman Ürünleri ve Petek Kontrplak, Geylani Sanayi, Ateş İnşaat, DGN İnşaat, Türk Demirdöküm Fabrikaları ve Karmen Peyzaj  yetkililerine Teşekkür plaketleri Gaziantep Vali Yarımcısı Salih Altınok, KKTC İMO Başkanı Gürkan Yağcıoğlu, GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler ,GAİMDER Başkanı Bora Kanevetçi ve İMO Şube Başkanı Burkay Güçyetmez tarafından verildi. Gecede ayrıca Levent Yüksel’e Başkan Burkay Güçyetmez tarafından Gaziantep Şube adına teşekkür edilerek plaket takdim edildi.

Konuşmalar ve plaket töreninin ardından ünlü sanatçı Levent Yüksel sahne aldı. Levent Yüksel seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla geceye katılanlara müzik ziyafeti çekti. Baloya katılan davetliler geç saatlere kadar Levent Yüksel’in şarkıları ile coşarak unutulmaz bir gece yaşadılar.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

KÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN KAMYONETE ÇARPTI: 2 ÖLÜ, 3 YARALI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.