DOLAR

32,5280$% 0.23

EURO

34,7603% 0.04

STERLİN

40,5706£% 0.23

GRAM ALTIN

2.488,65%1,09

ÇEYREK ALTIN

4.251,00%0,35

TAM ALTIN

16.927,00%0,83

ONS

2.380,53%0,89

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2045570฿%1.77161

a
alan18-kopya

İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN İKİ ÖNEMLİ PAYDAŞI BİR ARAYA GELDİ

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) Başkanı Bora Kanevetci ve Yönetim Kurul üyeleri, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi’nin yeni yönetimine tebrik ziyaretinde bulundu ve başarı dileklerini iletti.

İMO Şube Başkanı Burkay Güçyetmez ve Yönetim Kurulu üyelerine, yeni seçildikleri görevlerinde başarılar dileyen GAİMDER yönetimi, sektörün paydaşları olarak, birlikte yapılabilecek çalışmalar ve karşılıklı işbirliği projeleri üzerinde görüş alış verişinde bulundu.

Ziyarette; inşaat sektörünün içerisinde bulunduğu şartlar, meslektaşlarımızın işsizlik, istihdam ve içerisinde bulundukları şartlar, Şantiye Şefi meslektaşlarımızın karşılaştıkları sorunlar, müteahhit üyelerimizin yaşadıkları problemler ve sektörde yaşanan maliyet artışları ele alındı.

İMO Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, mesleki problemlerin giderek arttığı bir dönemin içerisinden geçtiklerini belirterek, bu zorlu ekonomik ve pandemi koşullarında, meslektaşlarının sorunlarına çözüm önerileri getirmek ve bunları sektör paydaşlarıyla birlikte çözüme kavuşturmak istediklerini söyledi. Güçyetmez, meslektaşları arasında işsizliğin önemli bir sorun olduğunu belirterek, GAİMDER ile işbirliği yaparak, ortak protokol ve çalışmalarla, bu sorunu asgari düzeylere çekmek için çaba göstereceklerini kaydetti. Güçyetmez, kent adına yapılacak ortak çalışmalarda da GAİMDER ile ortak çalışmalar yapmak ve fikir alışverişinde bulunmak istediklerini de ifade etti.

GAİMDER Başkanı Bora Kanevetci de, İMO’daki yeni yönetimin sektör ve kent adına önemli çalışmalara imza atacağına inandıklarını belirterek, görevlerinde başarı dileklerini iletti. Kanevetci “Ortak sorunlarımız var. İstihdam konusunu biliyoruz. Bu konuda ortak adımlar atmaya hazır olduğumuzu Sayın Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile paylaştık. Eğitim programları, istihdam, staj imkanı, CV Bankası gibi talepleri aldık. Bir çok önemli konuda gerek sektörümüz, gerekse kentimiz yararına çalışmalara imza atmaya hazırız” dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“NADİR HASTALIKLARLA  MÜCADELEDE DOĞRU TEŞHİS ÖNEMLİ”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.