DOLAR

32,3892$% 0.2

EURO

35,0708% -0.09

STERLİN

41,0764£% 0.38

GRAM ALTIN

2.325,51%0,27

ÇEYREK ALTIN

4.036,00%1,07

TAM ALTIN

16.242,00%1,89

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.142,40%0,69

BİTCOİN

2261791฿%-1.63801

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

İŞ İNSANI ALBAYRAM KIRSALDAKİ KADINLARA EL UZATTI

Gaziantep’te, iş ve medikal giyim sektöründe faaliyetlerini sürdüren iş insanı Sema Albayram, kırsal mahallelerdeki kadınlara el uzatarak, hem ev ekonomilerine katkıda bulunmaları ve hem de meslek sahibi olmaları için yeni bir yola çıktı.

Girişimci Kadınları Destekleme Derneği (GİKAD) yönetiminde de yer alan Sema Albayram, Karkamış ilçesinde başlatılan kadınlara yönelik proje içerisinde de yer alarak, kadın istihdamına katkı sağlamayı hedeflediğini belirtti.

Albayram, GİKAD olarak kadın istihdamı ile ilgili her türlü proje içerisinde yer almaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek,” Dernek Başkanımız Gamze Aşnük ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, kadına yönelik gerek meslek edindirme ve gerekse de istihdam edilmeleri konusundaki her türlü çalışmaya destek veriyorlar. Karkamış ilçemizde de başlatılan projeyi gidip yerinde görme, proje içerisinde yer alan kadınlarla konuşma ve projeyi başlatanlarla görüşerek çok güzel bilgiler aldım. Çok güzel bir proje. Projede yer alan kadınlara ücretsiz mentörlük eğitimi vermekten mutlu olurum. Bunun yanı sıra kadınlara hem iş desteği ve hem de yetenekli oldukları alanlarda eğitim vereceğim” dedi.

Başlatılan projeyi GİKAD gündemine de getireceğini ve Girişimci Kadınlar olarak el ele vererek çok güzel bir çalışma ortamı sağlayacaklarını sözlerine ekleyen Albayram,” Projeyi başlatan ve Karkamış’taki kadınlara bir araya getiren Gaziantepli iş kadını Şemsi Ayaslan çok güzel bir adım attı. Zaten uzun yıllardır gerek işyerinde ve gerekse de farklı alanlarda kadınlara istihdam sağlayan birisi. Artık bu yolda birlikte yürüyeceğiz ve hedefimiz alanı genişleterek daha çok kadının istihdama kazandırılmasını sağlamak” diye konuştu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

SMA HASTALARI DEVLETTEN YARDIM BEKLİYOR

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.