DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

TAM ALTIN

16.908,00%-0,09

ONS

2.391,52%0,54

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2075896฿%1.97149

a
alan18-kopya

KADIN YANKESİCİLER, KADIN ÖĞRETMENİ SOYDU

Gaziantep’te, bir giyim mağazasına alışverişe giden kadın İlkokul Öğretmeni kadın yankesicilerin hedefi oldu. Üç kişi oldukları tahmin edilen ve yüzleri maske ile kapalı yankesiciler, alışveriş yapma bahanesiyle girdikleri mağazada kadın öğretmenin içerisinde bir miktar para, ehliyet, kimlik, kredi ve banka kartları ile öğretmen kimliği bulunan cüzdanını el çabukluğu ile çaldıktan sonra kayıplara karıştılar.

Gaziantep’te, kapalı giyimli ve yüzleri maske ile kapalı üç yankesici kadın, girdikleri kadın giyim mağazasında İlkokul öğretmeni İnci Maş’ı bir süre takip ettikten sonra kalabalıktan da faydalanarak çantasında bulunan cüzdanını el çabukluğu ile çalarak kayıplara karıştı.

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan görüntülerde, yankesici kadınlar alışveriş yapma bahanesiyle girdikleri mağaza içerisinde bir süre dolaştıktan sonra, İlkokul öğretmeni İnci Maş’ı gözlerine kestirdiler.

Mağaza içerisinde öğretmeni adım adım takip eden kadın yankesicilerden birisi kalabalıktan da faydalanarak giyim eşyalarına bakan İnci Maş’a yanaştı. Yankesici,  eline aldığı eteği siper yaparak, diğer ortağının da çevreden geçenleri engellemesi ile öğretmen İnci Maş’ın çantasındaki içerisinde Bir miktar para ehliyet kimlik kredi ve banka kartları, öğretmen kimliği bulunan cüzdanını alarak yanındaki suç ortağına verdi. Suç ortağı aldığı cüzdanla hemen mağazayı terk ederken, iki yankesici ise bir süre oyalandıktan sonra hiçbir şey almadan mağazadan çıktı.

Öğretmen İnci Maş, alış verişini bitirdikten sonra ödeme yapmak için geldiği kasada cüzdanını çantasında olmadığını fark etti. Hemen mağaza yetkililerine durumu anlatan Maş’ın şikayeti üzerine incelenen güvenlik kameralarında yankesiciler tarafından soyulduğu ortaya çıktı.

Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi olan öğretmen İnci Maş, ehliyet, kimlik, kredi ve banka kartları ile Öğretmen kimliğinin bulunmasını istedi.

Polis, üç kişi oldukları kameralara yansıyan yankesici kadınları yakalamak için çalışma başlattı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

MECLİSİ SINIRIN SIFIR NOKTASINDA TOPLANDI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.