DOLAR

32,5768$% 0.09

EURO

35,0308% 0.44

STERLİN

40,6804£% 0.19

GRAM ALTIN

2.426,05%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.057,00%0,12

TAM ALTIN

16.179,00%0,14

ONS

2.316,68%0,05

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2087584฿%-4.09957

a
alan18-kopya
  • bire1haber.com
  • Genel
  • “KADİR GECESİ, ALLAH’IN BİZLERE SUNDUĞU EŞSİZ FIRSATLARDAN BİRİDİR”

“KADİR GECESİ, ALLAH’IN BİZLERE SUNDUĞU EŞSİZ FIRSATLARDAN BİRİDİR”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Hatalarımız için tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu mübarek gece; kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun daha da artması için yüce Allah’ın bizlere sunduğu eşsiz fırsatlardan biridir” ifadesine yer verdi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kadir Gecesi nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı:

 “Gönüllerimizi ihya eden birlik, beraberlik ve kardeşlik sofralarında buluştuğumuz mübarek Ramazan Ayı’nı uğurlamaya hazırlandığımız bu günlerde Rabbimizin, “Bin aydan daha hayırlıdır.” diye Kur’an-ı Kerim ile müjdelediği, Peygamberimizin, “Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesi’ni ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar.” müjdesi ile bizleri onurlandırdığı Kadir Gecesi’ne erişmenin huzurunu hep birlikte yaşıyoruz.

Kadir Gecesi; Rabbimizin yeryüzüne tecelli ettiği, bizlere huzur ve kurtuluş vadeden manevi bir fırsat gecesidir. En güzel rehberimiz Kur’an-ı Kerim, Kadir Gecesi’nde Allah katından bizlere armağan edilmiştir. Kur’an-ı Kerim’i okumak, anlamak, yaşamak ve tüm dünyaya onun hikmet yüklü mesajlarını anlatmak en önemli ve ulvi sorumluluğumuzdur. Bin aydan daha hayırlı olan bu güzel geceyi, layıkıyla değerlendirebilmeyi temenni ediyorum.

Hatalarımız için tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu mübarek gece; kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun daha da artması için yüce Allah’ın bizlere sunduğu eşsiz fırsatlardan biridir.

Dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin yerine sevginin, saygının, hoşgörünün, dostluk ve kardeşliğin hakim kılınmasını sağlayarak yetimlere, kimsesizlere, fakir ve düşkünlere yardımda bulunmalı, elimizi ve gönlümüzü uzanabildiğimiz herkese açmalıyız.

Birlik ve beraberliğe, kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde mübarek gün ve gecelerin önemini daha iyi idrak ederek, bu mübarek gecede, bu güzel vatanda birlikte yaşadığımız bütün kardeşlerimizi, felaketlerle boğuşan yakın ve uzak çevremizdeki tüm insanlar için sevginin, barışın ve huzurun olması en büyük dileğimizdir. Tüm Müslüman aleminin Kadir Gecesi’ni gönülden kutluyorum. Bu mübarek gecenin, ülkemiz ve tüm insanlık aleminin, huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum.”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

OTOBÜS VE TRAMVAYLAR AREFE VE BAYRAMDA ÜCRETSİZ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.