DOLAR

32,5727$% 0.27

EURO

34,7517% -0.01

STERLİN

40,5060£% -0.28

GRAM ALTIN

2.490,34%0,25

ÇEYREK ALTIN

4.254,00%0,12

TAM ALTIN

16.941,00%0,13

ONS

2.374,09%-0,21

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2053031฿%3.59711

a
alan18-kopya

KARANLIKŞEHİR

Gaziantep Kuzeyşehir toplu konutlarında bir türlü çözülemeyen elektrik kesintileri vatandaşı canından bezdirdi. Kış mevsiminin yoğun bir şekilde yaşandığı günlerde elektriklerin kesilmesi ile hem karanlıkta ve hem de soğukta kalan Kuzeyşehir sakinleri,”Yıllardır her yere başvurmamıza rağmen hiçbir çözüm üretilmedi. Yeter artık, karanlıkta kalmamızın yanında havalar soğuk ve burada yaşayan bir çok insan da hastalığın pençesine düşmüş durumda” dediler.

2019 yılının Kasım ayından itibaren teslim edilmeye başlanan ve 2 bin 500 konuta ulaşan Kuzeyşehir toplu konut alanında elektrik sıkıntısı ilk günden itibaren çözüme kavuşturulamadı.

Toplu konutlara ev sahibi olmanın heyecanı ve sevinci ile taşındıklarını ancak ilk günden itibaren elektrik kesintileri ile karşı karşıya kaldıklarını belirten Kuzeyşehir Toplu Konut alanında oturan vatandaşlar,” İlk günden itibaren kesintiler başladı. Saatlerce karanlıkta kaldık, okula giden çocuklarımız derslerini bile yapamadılar.   Defalarca, Belediyelere, Valiliğe ve Toroslar Elektrik A.Ş’ye başvuru yaptık ancak hiçbir çözüm bulunamadı. Soğuk hava şartlarında, karanlıkta kalmanın yanı sıra çoluk çocuk herkes soğuktan hasta olmuş durumda” dediler.

TRAFO MERKEZİ FAALİYETE GEÇMEDİ

Konut alanı yanında bir trafo merkezinin bulunduğunu ancak henüz faaliyete geçmediğini ifade eden vatandaşlar,” Burada bir trafo merkezi var ancak henüz faaliyete geçirilmedi. Geldiğimiz ilk günlerde, trafo merkezinden bağlantı yapılacağı ve bölgenin elektrik ihtiyacının bu merkezden karşılanacağı söylendi ama aradan yıllar geçti trafo merkezinde hiçbir çalışma yapılmadı. Bu merkezden bir an önce bağlantı verilse sorun ortadan kalkacak ve buradaki insanların mağduriyeti giderilecek. Şehrin yöneticileri ve ilgili kurumdan bir an önce bu bölgeye el atmalarını istiyoruz” diye konuştular.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tüm Yorumlar (2)
  • Mustafa Çelik
    2 yıl önce
    0 0

    Doğru haber, yeter artık yeter, elektrik yok ısıtma yok internet yok bir gün düzgün çalışmıyor ilgilenilsin artık vatandaş illa sokağa mı çıksın kazan mı kaldırsın

  • Ahmet bozduman
    2 yıl önce
    0 0

    Bu konuyla ilgili şikayet oluşturmaktan biz yorulduk elektrik şirketi yorulmadı bu kadar sorumsuzluk olmaz hergün enerji kesintisi yaşanırmı böyle bir rezillik nerede var arıyoruz iyileştirme çalışması yapıyoruz diyorlar ertesi gün yine aynı sorun evet iyileştirme yapıldı faturaları 3e katladılar Allah sizi bildiği yapsın Enerjisa…….

Sıradaki haber:

TÜİK’TE, DİNÇER GİTTİ, ÇETİNKAYA GELDİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.