DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

TAM ALTIN

16.908,00%-0,09

ONS

2.391,52%0,54

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2084024฿%2.46898

a
alan18-kopya

KARKAMIŞ’TA ÜMİT ÖZDAĞ’A PROTESTO

ZAFER Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, terör örgütü PKK/YPG’nin roketatarlı saldırı düzenlediği Gaziantep’in Karkamış ilçesinde vatandaşlar tarafından protesto edildi.

Özdağ’ın protesto edilmesinin ardından vatandaşlar ile Zafer Partililer arasında arbede çıktı. Gerginlik, polisin araya girmesi ile son buldu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, PKK/YPG terör örgütü tarafından Pazartesi günü roketatar ve havan saldırılarının düzenlendiği ve bir öğretmen ile bir çocuğun şehit olduğu Karkamış ilçesine geldi.
İlk olarak saldırıda şehit Hasan Karataş’ın yakınlarına taziye ziyaretinde bulunan Özdağ, daha sonra Karkamış Sınır Kapısı’na geldi. Burada gazetecilere açıklama yapan ve hükümetin Suriye politikasını eleştiren Özdağ’ın konuştuğu sırada çevredeki bazı vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Bölgede toplanan ve Özdağ’ı saldırıdan günler sonra gelerek açıklamalar yapmasını eleştiren vatandaşlar, “Acımız taze, siyaset yapmayın” diye tepki gösterdi. Tepki üzerine bazı partililer duruma tepki gösterirken, açıklamasını yarım bırakan Ümit Özdağ, kendisini eleştirenlerin yanına gitti. Bölgedeki bir işyerine giren ve burada vatandaşlar ile konuşan Özdağ, çıktıktan sonra gazetecilere ziyaretlerinin bilinçli olarak provoke edildiği iddiasında bulundu.

VATANDAŞLAR İLE PARTİLİLER ARASINDA ARBEDE ÇIKTI

Özdağ’ın bu açıklamasına çevredeki bazı vatandaşlar tepki gösterdi. Duruma öfkelenen bazı partililer ise tepki gösteren vatandaşların üzerine yürüdü. İki grup arasında arbede yaşandı ve bu sırada bazı vatandaşlar bölgeden uzaklaştırılmaya çalışıldı. Ancak, vatandaşlar kendilerine yönelik tutumu protesto etmeyi sürdürdü. Zafer Partililer ise kendilerinin saldırıya uğradığını iddia etti. Yaşanan kargaşa ve arbede çevik kuvvet polislerinin araya girmesi ile son buldu. Tepkiyle karşılanan Ümit Özdağ ve beraberindekiler daha sonra Karkamış Sınır Kapısının bulunduğu alandan ayrıldı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GAİMDER YÖNETİMİ GTO’YU ZİYARET ETTİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.