DOLAR

32,6075$% 0.38

EURO

34,7478% -0.02

STERLİN

40,5810£% -0.1

GRAM ALTIN

2.496,52%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.266,00%0,37

TAM ALTIN

16.985,00%0,38

ONS

2.383,79%0,21

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2022397฿%0.89989

a
alan18-kopya
  • bire1haber.com
  • Genel
  • KATİL KOCA PSİKOLOJİK TEDAVİYİ” BEN DELİMİYİM” DİYEREK REDDETMİŞ

KATİL KOCA PSİKOLOJİK TEDAVİYİ” BEN DELİMİYİM” DİYEREK REDDETMİŞ

Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde dün akşam çocuklarının gözü önünde kocası tarafından 5 el ateş edilerek öldürülen 5 çocuk annesi Esra Maş’ın gördüğü şiddet nedeniyle bir süre önce babaevine gittiği ancak aynı zamanda dayısının oğlu olan kocasının gelip özür diledikten sonra tekrar evine döndüğü ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Gaziantep’ten, Oğuzeli ilçesine eşi ve çocukları ile birlikte misafirliğe giden Hasan Maş, kardeşine ait fırının önünde arabada oturan karısı Esra Maş ile tartıştıktan sonra 5 çocuğunun gözü önünde peş peşe 5 el ateş ederek öldürdü.

Cinayeti işledikten sonra kaçan Hasan Maş, olay yerine yakın bir camide yakalanarak gözaltına alındı.

Hasan Maş’ın, son zamanlarda yaşadığı psikolojik sorunlardan dolayı yakınları tarafından tedavi görmesi için yapılan telkinlere olumsuz yanıt vererek,”Ben delimiyim, niye tedavi göreyim ?” dediği belirtildi.

AYRINTILAR ORTAYA ÇIKTI

Oğuzeli ilçesi Konukoğlu Camii’de öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedilirken, karısını çocuklarının önünde gözünü kırpmadan öldüren Hasan Maş ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı.

Cenazede gözyaşları sel olup akarken, talihsiz kadının bazı yakınları, Hasan Maş’ın uzun süredir,” İçime üç harfliler girdi, beni kaçıracaklar, seni öldüreceğim” diyerek karısı Esra Maş’ı tehdit ettiğini iddia ettiler.

5 ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE ATEŞ ETTİ

En küçüğü 1 yaşında 5 çocuğu olan Esra – Hasan Maş çiftinin Oğuzeli’ne misafirliğe giderken arabada bir süre tartıştıkları öğrenilirken, Hasan Maş’ın kardeşine ait fırının önünde durarak arabadan indiği ancak Esra Maş’ın arabada çocukları ile birlikte oturduğu sırada geri dönen cani kocanın belindeki silahını çıkartarak 1 yaşındaki çocuğu annesinin kucağındayken peş peşe 5 el ateş ettiği bildirildi.

BABA EVİNE GİDEN KARISINDAN ÖZÜR DİLEYİP GERİ GETİRDİ

Esra Maş’ın, kocasından zaman zaman gördüğü şiddet ve tartışmalardan dolayı bir süre önce baba evine gittiği ancak aynı zamanda teyzesinin oğlu olan kocası Hasan Maş’ın özür diledikten sonra ailesini de ikna ederek evine geri götürdüğü öğrenildi.

EMNİYETTE “AYRILMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEYİNCE CİNNET GETİRDİM” DEDİ

Katil zanlısı koca Hasan Maş, Emniyette verdiği ilk ifadesinde, karısıyla aralarında zaman zaman tartışma yaşadıklarını, olay günü de Oğuzeli’ne akrabalarına giderken yolda bir kez daha tartışırken eşinin ayrılmak istediğini söyleyince cinnet getirdiğini söylediği öğrenildi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

SEZAİ KARAKOÇ’UN ANISI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.