DOLAR

32,5787$% 0.27

EURO

34,7927% 0.06

STERLİN

40,7489£% 0.02

GRAM ALTIN

2.490,66%0,27

ÇEYREK ALTIN

4.251,00%0,09

TAM ALTIN

16.925,00%0,08

ONS

2.378,87%0,01

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2073972฿%3.49958

a
alan18-kopya

Kılıç’tan Tıp Bayramı mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, ’14 Mart Tıp Bayramı’ dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak hekimlerin ve tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

Sağlık çalışanlarının toplum sağlığının korunması, insanların daha sağlıklı ve mutlu hayat sürmesi için çok zor şartlarda çalıştıklarının altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Özellikle tüm dünya ile birlikte ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgını sürecinde büyük özveriyle kahramanca görev yapan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Başkan Kılıç Mesajında, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz’ sözü, Türk milletinin geleceğinde hekimlerin mukaddes bir yeri olduğunu göstermektedir. En önemli varlığımız olan ruh ve beden sağlığımızı emanet ettiğimiz, sağlıklı toplumların oluşmasında emek veren sağlık personelinin hayatımızdaki yeri çok büyüktür.

TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARINI TEBRİK EDİYORUM

Dünya ve ülke olarak salgınla mücadele kapsamında zorlu bir sınav veriyoruz. Bu süreçte özverili çalışmalarıyla mücadelenin en ön safında yer alan tüm sağlık çalışanlarımızı gönülden tebrik ediyorum. Görevleri başında hayatlarını kaybeden kahraman sağlık çalışanlarımızı rahmet ve dualarla yad ediyorum.

Salgının başlangıcından bu yana gece-gündüz demeden her koşulda ve şartta canı siper bir şekilde çalışan sağlık çalışanlarımızın omzundaki yükü biraz hafifletme adına lütfen kurallara riayet edelim. Kendi tedbirlerimizi alarak kahramanca görev yapan sağlık çalışanlarımıza yardımcı olalım.

Ayrıca insanların yaşam kalitesini yükseltmek ve halkımıza daha sağlıklı bir yaşam sağlamak adına bütün zorluklara göğüs geren sağlık çalışanlarımıza karşı yapılan şiddetin her türlüsünü kınıyorum.

Bu kutsal ve onurlu görevi yerine getiren doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımıza teşekkürü borç biliyor, bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin dört bir yanında fedakârca hizmet eden tüm sağlık çalışanlarımızın ‘14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Milletvekillerine çağrı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.