DOLAR

32,3413$% 0.27

EURO

35,1315% -0.02

STERLİN

40,9210£% -0.25

GRAM ALTIN

2.307,15%1,31

ÇEYREK ALTIN

3.970,00%0,12

TAM ALTIN

15.880,00%0,11

ONS

2.219,51%1,14

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2283253฿%2.18019

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

LONDRA’DAN GELEN ÇİFT ANKA’DA ZAYIFLADI

Londra’da yaşayan Atik çifti, obezite ameliyatı olmak için Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’ni tercih etti.

Yıllarca kilo sorunu yaşayan ve diyet yapmalarına rağmen zayıflayamayan Atik çifti, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde obezite ameliyatlarının başarıyla uygulandığından haberdar olunca Londra’dan Gaziantep’e geldi. Hastanede metabolik cerrahi ekibi tarafından yapılan tetkik ve muayenelerin ardından cerrahi operasyon için bir engeli bulunmayan çift, Metabolik ve Obezite Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Ali Yağcı tarafından operasyona alındı. Genç çift başarılı geçen operasyonun ardından sağlığına kavuştu.

Aynı zamanda ANKA Hastanesi’nde burun estetiği ameliyatı Çilem Atik “Geçen yıl akrabalarım ve annem ANKA Hastanesi’nde çeşitli operasyonlar geçirdi. Hepsi de memnun ayrıldı. Ben de bu nedenle eşim ile birlikte ANKA’yı tercih ettim. Doktoruma kendimi emanet ederek doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Şu an kendimi çok hafiflemiş hissediyorum. Burun estetiği ameliyatı da oldum. Aynı anda iki ameliyat olmak beni endişelendirse de, doktorlarım sayesinde bu endişem kayboldu.” dedi.

Eşi gibi kendisi de obezite ameliyatı olan Yücel Atik ise,”Ben de uzun süredir kilo problemiyle yaşıyorum. Ameliyat öncesi 121 kilo ağırlığındaydım. 10 günde 108 kiloya düştüm. Kendimi iyi hissediyorum.  Bu anlamda ben de doktorum Mehmet Ali Yağcı’ya, ekibine ve otel konforunda hizmet aldığımız ANKA Hastanesi’ne teşekkür ediyorum. ” diye konuştu.

FAZLA KİLOLAR CİDDİ SAĞLIK SORUNLARINA NEDEN OLUYOR

Metabolik ve Obezite Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Ali Yağcı, “Fazla kilolar estetik kaygı dışında ciddi sağlık sorunlarına neden olmakta. Bu nedenle  bu sağlık sorununu yaşayanların mutlaka tedavi olması gerekiyor. Obezitenin çeşitli hastalıklarla ilişkisi bilinmekte olup başta diyabet olmak üzere, hipertansiyon, uyku apnesi, karaciğer yağlanması, solunum zorluğu, toplumsal uyumsuzluklar ve ruhsal sorunlar gibi birçok sağlık sorununu beraberinde getiriyor. Ameliyat sonrası hastalarımızı düzenli olarak takip etmekteyiz. Onlarla bir aile gibiyiz. Operasyon sonrası takip ettiğimiz hastalarımızın düzenli olarak kilo verdiğini ve buna bağlı olarak sağlık sorunlarından kurtulduklarını gözlemlemekteyiz.” dedi.  

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ALİ PERİ, HAVALİMANINA DİKKAT ÇEKTİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.