DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

TAM ALTIN

16.908,00%-0,09

ONS

2.391,52%0,54

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2067658฿%-2.82512

a
alan18-kopya

MAÇI BİR DAHA İZLEDİN Mİ EROL HOCA ?

Gaziantep FK, son iki haftada  C. Alanyaspor deplasmanı ve evindeki Kayserispor yenilgileri ile kafalarda soru işareti yaratırken, oynadığı futbol ile de taraftarlarına saç baş yoldurdu.

Elbette futbolda galibiyet kadar mağlubiyette normal bir sonuçtur. Çıkarsınız sahaya, terinizin son damlasına kadar mücadele edersiniz, oynadığınız futbolun karşılığını tabelaya yansıtamazsınız, bunu bir çok kesim olabilir diye karşılar.

Ama, hem futbol olarak sahaya bir şey koyamazsanız ve üstüne bir de sahayı eli boş terk ederseniz, işte o zaman da eleştirilerin odak noktası olursunuz.

Gaziantep FK’nın, Kalyon stadında oynanan Kayserispor maçında aldığı yenilgiden çok oynadığı futbol bana gelecek için umut vermedi.

Teknik direktör Erol Bulut maç sonunda yaptığı değerlendirmede, iki toplarının direkten döndüğünü, yenilgiyi hak etmediklerini söyledi.

Gerçekten öyle mi sevgili Bulut…

Umarım, maçtan sonra 90 dakikayı yeniden izlemişsindir, takımın oynadığı oyunun karşılığında sonucun ne olması gerektiği konusunda bir kez daha düşünmüşsündür.

Takımın yediği ikinci golde, sol bek Hanousek’in dizlerinde derman olmadığını, rakip topla birlikte giderken orta alanda durup sadece seyretmesi takımın ne durumda olduğunun bir göstergesidir.

Oyuna müdahale etmek için yaptığın değişikliklerde sonradan oyuna dahil olan oyuncuların da hazır olmadıklarını ve takıma hiçbir katkı sağlayamadıkları konusunda umarım aynı düşüncedeyiz.

Çünkü, bu konuda ayrı düşünceler içerisindeysek vay bu takımın haline…

Maç boyunca pas alış verişlerinde sanki takım içerisinde birbirleri ile sorunlu oyuncular varmış gibi bazı oyuncuların doğru pası, doğru yerdeki arkadaşına atmayı tercih etmek yerine ya bireysel oynamayı tercih ettiğini ya da hiç atılmaması gereken yere topu yolladığının farkına varmışsındır.

Maç sonunda size,” Takım içerisinde oyuncular arasında birbirleriyle sorunlu olanlar var mı ?” şeklindeki soruma, kısaca yok öyle bir şey diye cevap vermiştiniz.

Fakat sahada olanlar ile sizin söyleminiz arasında bir çelişki var gibi geldi bana.

İSTİFA KONUSUNA YANIT

Kayserispor maçının son dakikalarından itibaren taraftarların Teknik Direktör Erol Bulut’u istifaya davet etmeleri, maç sonrası değerlendirmeleri sırasında bu soru basın mensupları tarafından Bulut’a yönetildi.

Erol bulut,” İstifa konusunu yönetime soracaksınız” diyerek topu üzerinden attı ve bir anlamda “Versinler tazminatımı hemen bırakırım” gibisinden bir cevap verdi.

Benim anladığım, Erol Bulut’ta aslında mutlu değil ve yönetimin görevine son vererek sözleşmesinde yer alan tazminatını alarak gitmenin hesaplarını yapıyor.

Bu gelişmelerin ardından Gaziantep FK yönetimi, Teknik Direktör Erol Bulut’un görevinin başında olduğunu, yönetim olarak ta teknik adamlarının arkasında oldukları açıklamasını kamuoyuyla paylaştı.

Aslında, Türkiye’de hangi takımın yönetimi teknik adamının arkasında olduğunu ne zaman açıkladıysa, o takımla teknik adamının birlikteliği uzun sürmüyor ve en fazla bir yada iki hafta sonra yollar ayrılıyor.

Bu hafta sonu Karagümrük ile deplasmanda oynanacak maçın ardından Gaziantep FK’da yeni gelişmeler yaşanabilir. Kayserispor maçında sergilenen kötü futbol ve alınacak olumsuz bir sonucun ardından Dünya kupası nedeniyle lige verilecek arada takım içerisinde bir kan değişikliğine gidilebilir.

Erol Bulut’un tazminatı konusunda nasıl bir yol izlenir, onu da sezon başında sözleşme imzalanırken benim bildiğim (40 Milyon) tazminat maddesini kabul eden yönetim düşünecek.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

SENİ KAYBETMEK

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.