DOLAR

32,3781$% 0.14

EURO

35,0491% -0.16

STERLİN

40,9824£% 0.15

GRAM ALTIN

2.324,23%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%-0,41

TAM ALTIN

16.083,00%0,02

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.093,85%0,15

BİTCOİN

2272281฿%-0.67124

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

MEDİCAL POİNT’TE ÖNEMLİ TOPLANTI

Türk Hepato Pankreato Bilier Cerrahi Derneği’nin bölge toplantısı Medical Point Gaziantep sponsorluğunda Gaziantep’te gerçekleştirildi

Gaziantep’te Medical Point Gaziantep Hastanesi’nin desteğiyle Türk Hepato Pankreato Bilier Cerrahi Derneği’nin bölge toplantısı düzenlendi.

Medical Point Gaziantep Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ekber Şahin yaptığı açıklamada: ‘’Medical Point Gaziantep olarak bilimsel etkinliklerde Gaziantep’te yer almaya devam ediyoruz. Şehir içinden ve şehir dışından birçok Genel Cerrahi hekimimizi bu toplantı ile bir araya getirdik. Medical Point Hastaneler Grubu olarak 27 yıldır; Medical Point Gaziantep Hastanesi olarak 15 yıllık tecrübemizle hastalara şifa dağıtmaya devam ediyoruz. ‘’ dedi.

Medical Point Gaziantep Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı ve Türk Hepato Pankreato Bilier Cerrahi Derneği Eski Başkanı Prof. Dr. Ahmet A. Balık ise sözlerine şöyle devam etti:  ‘’Gerçekleştirilen safra kesesi ameliyatlarının en ciddi komplikasyonu olan safra yolu yaralanmaları bu toplantıda ele alınacaktır. Bu şekilde cerrahların yaralanmayı nasıl önleyecekleri, yaralanma olması durumunda nasıl bir yol izleyecekleri ve safra yolu yaralanmalarının tedavisi hakkında bir bilgi alışverişinde bulunulacaktır’’ dedi.

Türk Hepato Pankreato Bilier Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kerem, bir otelde düzenlenen toplantıda, kendilerini Gaziantep’te ağırlayan Medical Point Gaziantep Hastanesi’ne teşekkür etti.

Kerem, ayda iki defa olgu tartışmaları yürüttüklerini belirterek, “İşin içinden çıkamadığımız bütün hastaları bu konseyde tartışarak bir karara bağlayabiliyoruz. Kendi adıma çok şeyler öğrendiğim bir konsey.” dedi.

Toplantıda Medical Point Gaziantep Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanları Doç. Dr. Mesut Gül, Doç. Dr. Ersin Borazan, Op. Dr. Mehmet Ali Melik’in yanı sıra birçok hekim toplantıda hazır bulundu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“PARMAK İLE GÖSTERİLECEK BİR ESER OLACAK”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.