DOLAR

32,5705$% 0.09

EURO

34,9993% 0.45

STERLİN

40,8042£% 0.55

GRAM ALTIN

2.431,67%0,37

ÇEYREK ALTIN

4.062,00%0,00

TAM ALTIN

16.190,00%-0,06

ONS

2.322,44%0,30

BİST100

9.778,12%0,58

BİTCOİN

2082407฿%-4.09826

a
alan18-kopya

MEHMET TÖRER GÜVEN TAZELEDİ

Halıcılar Odası Genel Kurulu gerçekleştirildi tek liste halinde gidilen seçimlerde Mehmet Törer tekrar başkan seçildi. Sektöre yönelik hizmetlerini sürdüreceklerini ifade eden Başkan Törer yeni dönemde ulusal ve uluslararası arenada birçok proje gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Gaziantep Dokumacılar ve Benzeri Esnaf Odası üyeleri sandığa giderek yeni yönetim kurulunu belirledi. GAİB Hizmet binasında gerçekleştirilen seçimlere Mehmet Törer başkanlığında tek listeyle gidildi. Halı sektörünün gelişmesin ve kalkınması için önemli çalışmalara öncülük yaptıklarını ifade eden Başkan Mehmet Törer bundan sonraki süreçte de diğer paydaş kuruluşlarla gerek sektörün gerekse halı ve dokumacı esnafının sorunlarında çözüm odaklı çalışmalar yürüteceklerini ifade etti. Dünya halı üretiminin merkezi olan Gaziantep’te bu sektörün geleceğine yönelikte yatırımlara imza atmak istediklerini ifade eden Başkan Törer “Eğitim önceliğimiz olacaktır. Sektörümüzdeki nitelikli insan iş gücünü arttırmak için yetenekli gençlerimizin mesleğe kazandırılması ve eğitilmesi yönündeki bütün çalışmaların içerisinde olacağız” dedi.

Yapılan genel kurulun ardından Mehmet Törer Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilirken yönetim kurulu üyeliklerine Bekir Elbir, Ahmet Göksular, Ekrem Efendioğlu, Ekrem Kabalcılar, Turan Bostan, Cuma Alparslan asil üye olarak seçildi. Yönetim kurulu yedek listesinde ise Ahmet Çulhalar, Musa Gürgen, Harun Konukoğlu, Muhittin Kaplan, Mehmet Atilla Darak, Abdurrahman Tekdaş ve Abdulkadir Özoğlu yer aldı. Yapılan seçimlerde denetim kurulu asil üyeliklerine ise Erdal Özen, Ahmet Önder Çapkur ve Çetin Elbir seçilirken yedek üyeliklere Belgin Göksular, Tuğba Özer ve Gülistan Kaplan seçildi. 

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

YUNUS EMRE’Yİ ANLATAN KİTAP

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.