DOLAR

32,3378$% 0.25

EURO

35,1324% -0.01

STERLİN

41,0490£% 0.06

GRAM ALTIN

2.300,68%1,03

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%-0,19

TAM ALTIN

15.838,00%-0,19

ONS

2.214,20%0,90

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2299676฿%3.0104

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

Mikro girişimci kadınlardan teşekkür

Aldıkları kredi ile kendi işlerini kuran Mikro girişimci kadınlar, Milletvekilliği döneminde Mikrokredi Şubesi’nin Nizip ilçesinde faaliyete geçmesini sağlayan Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya teşekkür ettiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mikrokredi Nizip Şube Yöneticisi Melik Kaplan, Mikrokredi faaliyetlerinin 2010 yılında Milletvekili Mehmet Sarı’nın girişimleri ile başladığını söyledi.

Sıfır üye ile faaliyetlerine başlayan Mikrokredi Nizip Şubesi’nin şuan ki üye sayısının 1.500’e ulaştığını kaydeden Kaplan şunları kaydetti.

‘’Yapmış olduğumuz çalışmalar sonrasında birçok kadına iş hayatına atılmaları için küçük sermayeler verdik 11 yıldır faaliyetlerimize ar vermeden devam ediyor ve şuana kadar 15 milyona yakın para dağıtımı yaptık  ilçemiz şuan 92 şubenin içerisinde 3. Sırada yer almaktadır. Biz bu çıtamızı daha yükseklere taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamda kadınlarımıza en büyük desteği sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, mikrokredi faaliyetlerinin yürütülmesinde büyük emekleri olan Aziz Akgün’e, İlçe Kaymakamımız Kemal Şahin’e ve ilçemize bu şubenin açılmasını sağlayan ve bizlere en büyük desteği veren Belediye Başkanımız Mehmet Sarı’ya ve teşekkür ediyorum dedi.

Kadın girişimcilerden Beyhan Bozoğlu ise, ‘’Mikrokredi yolculuğum bundan 10 yıl önce bir arkadaşın tavsiyesi üzerine başladı ilk önce örgü örer el işleriyle uğraşırdım aradan bir süre geçtikten sonra oğlumun da yol göstermesi ile mikrokredi den aldığım destekle bir cafe açtım şuan kendi işimin patronuyum bizlere bu imkanı sağlayan ve kadınlara her zaman destek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Mikrokredi’nin Nizip ilçesinde faaliyete başlamasında en büyük emeği olan Belediye Başkanımız Mehmet Sarı’ya teşekkür ediyorum’’ dedi.

8 yıl önce 600 lira destekle başlayan ve şuan yufka üzerine açmış olduğu işletmede eşi birlikte çalışan Ceylan Uğur ise, ‘’Mikrokredinin bana büyük bir faydası oldu şuan eşimle birlikte kendi işimiz yapıyoruz. Almış olduğum kredi desteği ve yapmış olduğum iş ile kadınlara ön ayak olarak kadınların her alanda olduğunu göstermiş oldum bu sebeple bizlere imkanı sunan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Belediye Başkanımız Mehmet Sarı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yaklaşık 4 yıldır Mikrokredi desteği alan ve almış olduğu destekle iş yeri açarak kuaförlük alanından hizmet veren Emine Sümer ise, ‘’Mikrokredi benim için çok faydalı oldu. Almış olduğum kredi desteği bana güç verdi daha önceleri başka iş yerlerinde mesleğimi sürdürüyordum ama şimdi kendi işimin patronuyum bunun için bizlere bu imkanı veren başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve o dönem milletvekili olan şimdiki belediye başkanımız Mehmet Sarı ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

elazığ escort bayan

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

10 MİLYON KONUT SİGORTALANDI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.