DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

TAM ALTIN

16.908,00%-0,09

ONS

2.391,52%0,54

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2075611฿%2.46781

a
alan18-kopya

MİRDOOR GAZİANTEP’TE MAĞAZASINI AÇTI

Modern tasarımları ile çelik kapı sektöründe trendleri belirleyen Mirdoor Çelik Kapı firması yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. İlk satış mağazasını Gaziantep’te açan firmanın mağaza açılışı yoğun ilgi gördü. Mağazanın açılış kurdelesini müteahhitler ile iş adamları kesti.

Şanlıurfa’da Suruç Sanayi Sitesi’nde yıllardır faaliyet gösteren Mirdoor Çelik Kapı firması emin adımlarla büyümeye devam ediyor. Gerçekleştirdiği yatırımlarla sektördeki satış payını her geçen gün daha da büyüten firma, bin 200 metrekarelik üretim tesisinde çelik ve yangın kapısının yanı sıra bina giriş ile sığınak kapısı üretimi yapıyor.  Günümüzün en sağlam ve en dayanıklı çelik kapılarını üreten Mirdoor, yatırımlarıyla da adından söz ettiren bir çelik kapı markası olarak, istikrarlı bir şekilde büyümeyi sürdürüyor.

MİRDOOR’A GÜNEYDOĞU VE DOĞU ANADOLU’DAN YOĞUN İLGİ

Nahsan ve Şerif Alay ortaklığında yönetilen şirketin ürettiği kapılar Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi’nden yoğun talep görüyor. En son teknolojiden yardım alarak profesyonel ekibiyle kapıları üreten Mirdoor, ürettiği kapıların hiçbir şekilde hırsızlık girişimi sonrasında açılmayacağının garantisini veriyor.

SEKTÖRÜN ÖNCÜ MARKASI

Modern tasarımları ile çelik kapı sektöründe trendleri belirleyen Mirdoor Çelik Kapı, Suruç’taki tesislerinde gerçekleştirdiği üretimle kısa sürede sektörün öncü markaları arasında yerini aldı. Mirdoor Çelik Kapı, güvenliği estetikle buluşturan tasarımları sayesinde, sektörde adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

İLK MAĞAZA GAZİANTEP’TE AÇILDI

Gaziantep’te Bülbülzade Mahallesi’nde açtığı mağaza ile fabrikadan halka satış gerçekleştirecek olan Mirdoor’un mağaza açılışı Gaziantep’teki iş adamları ve müteahhitlerinden yoğun ilgi gördü. Mağazanın açılış kurdelesi firma sahipleri Şerif ve Nahsan Alay’ın yanı sıra açılışa katılan davetliler tarafından kesildi. Kurdele kesiminin ardından Şerif ve Nahsan Alay, mağazada sergiledikleri çelik kapıların özelliklerini davetlilere anlattı.

 “GAZİANTEP’TE DAHA ETKİLİ OLMAYI HEDEFLİYORUZ”

Mirdoor Çelik Kapı firması yetkilisi Nahsan Alay, firmanın temellerini Suruç’ta attıklarını söyledi.  Şirketin markalaşma süreci için ciddi yatırım yapmaya başladıklarını belirten Nahsan Alay, “Artık sektörde bilinen ve takip edilen bir marka haline geldik. Markamız çok kısa bir zaman zarfında kendini kanıtladı. Hedef olarak bizdeki trend neyse, hangi yolu izliyorsak, hangi modelleri yapıyorsak, nerelerde iş yapıyorsak bunlar diğer firmalarca örnek alınır oldu. Şimdi Gaziantep’teki ilk satış mağazamızı açtık. Bu mağazayla Gaziantep’teki çelik kapı sektöründe daha etkili olmayı hedefliyoruz. Bu mağazanın ardından yeni yatırımlarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

“KISA ZAMANDA CİDDİ BÜYÜME SAĞLADIK”

Mirdoor Çelik Kapı firması yetkilisi Şerif Alay ise firmalarının Suruç Sanayi Sitesi’ndeki üretim tesislerinin ciddi üretim kapasitesine sahip olduğunu belirterek, “Tesisimiz bin 200 metrekare kapalı alandan oluşuyor. Tesiste çelik ve yangın kapısı üretimi yapıyoruz. Firmamız her geçen gün büyüyor. Yatırımlarımız ciddi şekilde sürecek. Kısa zamanda ciddi büyüme sağladık. Şu anda full kapasite çalışıyoruz.  İnşallah Gaziantep’teki çelik kapı sektöründe adımızdan söz ettireceğiz” diye konuştu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ÖĞRETMEN ATAMASINDA BRANŞ DAĞILIMI BELLİ OLDU

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.