DOLAR

32,3709$% 0.15

EURO

34,9618% -0.33

STERLİN

40,9661£% 0.18

GRAM ALTIN

2.324,28%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.993,00%0,10

TAM ALTIN

15.969,00%0,10

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2276011฿%0.52148

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

MODEL FABRİKADAN HİZMET ALACAK FİRMALARA VAKIF KATILIM’DAN DESTEK

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Vakıf Katılım Bankası arasında, GSO üyeleri ile Gaziantep Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi’nden (Model Fabrika) hizmet alan firmalara ekstra avantajlar sunacak iş birliği protokolü imzalandı.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve Vakıf Katılım KOBİ Bankacılığı Birim Müdürü Lokman Avcı tarafından imzalanan protokole, Vakıf Katılım Bankası Şube Müdürü Emre Büyükkonuklu ile KOBİ Bankacılık Müdürü Yönetmen Yardımcısı Uğur Zencir de katıldı.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Vakıf Katılım Bankası ile imzalanan protokol ile GSO üyelerine sunulan avantajlarla birlikte Model Fabrikadan hizmet alan firmalara ekstra avantajlar sunulacağını söyledi.

Ünverdi, “Vakıf Katılım ile geçmişte çok değerli iş birliklerimiz oldu ve bundan sonra da olmaya devam edecek. Sayın Lokman Avcı ile imzaladığımız protokol kapsamında, GSO üyesi firmalara belirlenen özel koşullarda, finansmana erişimin kolaylaştırılması ile banka tarafından sağlanan ürün ve hizmetlerde kolaylıklar sağlanacak. Model Fabrikamızdan hizmet alan firmalara artılar sunulacak ve kendilerine pozitif ayrım yapılacak. Protokolümüzün kentimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

KOBİ Bankacılığı Birim Müdürü Lokman Avcı da GSO ile imzaladıkları protokolün hayırlara vesile olmasını dileyerek şu ifadeleri kullandı:

“4i olarak adlandırdığımız; inşaat, inovasyon, istihdam ve ihracat sektörlerine yönelik pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Bu anlamda illerin Ticaret ve Sanayi Odaları ile birebir finansal çözümler oluşturma konusunda gayretimiz var. Yaşadığımız pandemi döneminde bankamız firmaların, KOBİ’lerin ve esnafımızın yanında olarak çok ciddi destek ve imkanlar sağladı. Gaziantep bizim için çok kıymetli bir il. Gaziantep’teki firmalarımıza destek olmaya devam edeceğiz. İstihdamı ve ihracatı artıran her projede bizler varız.”

İmzalanan iş birliği protokolünün ardından Model Fabrikayı gezen Vakıf Katılım KOBİ Bankacılığı Birim Müdürü Lokman Avcı ve beraberindeki heyete yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Kilis’e roket düştü

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.