DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

TAM ALTIN

16.908,00%-0,09

ONS

2.391,52%0,54

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2066275฿%2.2568

a
alan18-kopya

Nizip Ticaret Odası Heyeti Almanya Anuga Gıda Fuarı’nda

Nizip Ticaret Odası (NTO) organizasyonuyla gıda sektörü temsilcileri Anuga Gıda Fuarı’nı, T.C. Düsseldorf Başkonsolosluğu’nu ve Avrupa Türk İş Adamları ve Sanayiciler Derneği’ni (ATİAD) ziyaret etti.

Aralarında Gaziantep, Mersin, Adana, Kilis ve Nizip’li firmaların da bulunduğu 20 kişilik heyet Almanya ziyareti kapsamında temaslarda bulundu.

İki gün boyunca Anuga Gıda Fuarı’nı ziyaret eden heyet ardından T.C. Düsseldorf Başkonsolosluğu’nu ve ATİAD’ı ziyaret etti.

T.C. Düsseldorf Başkonsolosu Ayşegül Gökçen Karaarslan ve T.C. Düsseldorf Ticaret Ataşesi İrem Ekmekçi Konuk tarafından karşılanan NTO heyeti Anuga Fuarı izlenimlerini paylaşarak, Almanya ile yaşanan vize sorunu ve ekonomik ilişkileri görüştü.

T.C. Düsseldorf Başkonsolosu Ayşegül Gökçen Karaarslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Nizip Ticaret Odası heyetine teşekkür etti.

Türk firmalarının Almanya pazarına önemli bir yeri olduğunu belirten Başkonsolos Ayşegül Gökçen Karaarslan Almanya pazarı hakkında heyete bilgilendirmeler yaptı.

Ziyaretin sonunda NTO Genel Sekreter Yardımcısı Halil İbrahim Avşaroğlu ve NTO üyesi Mehmet Karakoç tarafından, T.C. Düsseldorf Başkonsolosu Ayşegül Gökçen Karaarslan’a ziyaret anısına plaket ve Nizip Zeytinyağı’nın coğrafi işaretini takdim etti.

Başkonsolosluk ziyareti ardından Avrupa Türk İş Adamaları ve Sanayiciler Derneği’ni ziyaret eden NTO heyeti, ATİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müfit Tarhan, ATİAD Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Atılgan ve ATİAD Genel Sekreteri Hakan Yıldırım tarafından karşılandı.

Derneğin tarihçesi ve kuruluş amacı hakkında bilgiler veren ATİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müfit Tarhan, NTO heyeti ile Almanya’nın ticari hayatı hakkında görüş alışverişinde bulundu.

ATİAD üyeleri ile ikili iş görüşmeleri ile son bulan ziyarette NTO Genel Sekreter Yardımcısı Halil İbrahim Avşaroğlu ve NTO üyesi Mehmet Karakoç tarafından, ATİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müfit Tarhan’a ziyaret anısına plaket ve Nizip Zeytinyağı ve Nizip Sabunu’nun coğrafi işaretini takdim etti.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.