DOLAR

32,3317$% 0.24

EURO

35,0715% -0.18

STERLİN

41,0333£% -0.01

GRAM ALTIN

2.297,03%0,87

ÇEYREK ALTIN

3.959,00%-0,55

TAM ALTIN

15.834,00%-0,54

ONS

2.212,65%0,83

BİST100

9.047,98%2,74

BİTCOİN

2283327฿%0.89625

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

NTO MOBİLYA SEKTÖRÜNÜ ALMANYA’YA TAŞIDI

Nizip Ticaret Odası (NTO) üyelerinin yurtdışı pazarlara açılmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Aralarında Nizip ve Gaziantepli firmaların da bulunduğu 16 kişilik heyet Almanya ziyareti kapsamında temaslarda bulundu.

NTO organizasyonuyla mobilya sektörü temsilcileri Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Orgatec Fuarı’nı, T.C. Düsseldorf Başkonsolosluğu’nu ve Avrupa Türk İşadamları ve Sanayicileri Derneği’ni (ATİAD) ziyaret etti.

Türünün en büyük fuarı olan uluslararası ORGATEC Fuarı’nı ziyaret eden NTO heyeti, mobilya sektöründe yenilikleri keşfetme fırsatı buldu.

50 milyar dolarlık ofis mobilyaları pazarını buluşturan Orgatec Fuarı’nda ikili görüşmelerde bulunan NTO heyeti stantları gezerek katılımcılardan bilgi aldı.

İlk günkü fuar ziyaretinin ardından ikinci gün T.C. Düsseldorf Başkonsolosu Ayşegül Gökçen Karaaslan ve T.C. Duesseldorf Ticaret Ataşesi İrem Ekmekçi Konuk’u ziyaret eden NTO heyeti Almanya’daki mobilya pazarı hakkında bilgiler aldı.

Almanya’nın dış ticaret hacmi hakkında detaylı bilgi veren Düsseldorf Başkonsolosu Ayşegül Gökçen Karaaslan, Almanya’da mobilya sektörü için önemli bir pazar olduğunu ifade etti.

Karşılıklı soruların cevaplanması ile son bulan ziyarette NTO Heyeti tarafından, T.C. Düsseldorf Başkonsolosu Ayşegül Gökçen Karaaslan’a ziyaret anısına plaket ve Nizip Zeytinyağı ve Nizip Sabunu’nun coğrafi işaret logoları takdim edildi.

Düsseldorf Başkonsolosluğu’nun ardından ATİAD’ı ziyaret eden NTO heyeti, ATİAD Yönetim Kurulu Üyesi A.Gani Eren ve ATİAD Genel Sekreteri Hakan Yıldırım tarafından karşılandı.

ATİAD’ın yetkilileri ile Orgatec Fuarı izlenimlerini paylaşan NTO heyeti, Almanya ile Türkiye arasındaki ekonomik ilişkileri görüştü.

Türk firmalarının Almanya pazarına önemli bir yeri olduğunu ifade eden ATİAD Yönetim Kurulu Üyesi A.Gani Eren Almanya ekonomisi hakkında heyete geniş kapsamlı bilgiler verdi.

Derneğin tarihçesi ve kuruluş amacı hakkında da bilgiler veren ATİAD Genel Sekreteri Hakan Yıldırım ise, Almanya ile ticaret yapacak olan veya yapan tüm firmalara destek olamaya hazır olduklarını belirterek NTO heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda NTO heyeti tarafından, ATİAD Yönetim Kurulu Üyesi A.Gani Eren ve ATİAD Genel Sekreteri Hakan Yıldırım’a Nizip Zeytinyağı ve Nizip Sabunu’nun coğrafi işaret logoları hediye edildi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

EĞİTİM ALANINDA 4 PROTOKOL BİRDEN İMZALANDI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.