DOLAR

32,5979$% 0.24

EURO

34,8122% 0.41

STERLİN

40,3964£% 0.59

GRAM ALTIN

2.420,40%-0,50

ÇEYREK ALTIN

4.076,00%-1,79

TAM ALTIN

16.253,00%-1,79

ONS

2.315,35%-0,49

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157284฿%0.2474

a
alan18-kopya

NTO NİZİP JANDARMA KOMUTANI VOLKAN ÖZCAN’NI ZİYARET ETTİ

Nizip Ticaret Odası (NTO) Nizip Jandarma Komutanlığına atanan Yüzbaşı Volkan Özcan’ı ziyaret etti.

NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve beraberindeki NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte Nizip Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Volkan Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Yapılan ziyarette bir açıklama yapan NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt “Jandarma Komutanımız ile birlikte ülkemizin birlik ve bütünlüğü için faydalı işler yapacağımıza inanıyorum.” dedi.

Kurum ve kuruluşlar ile birlikte her zaman işbirliği içerisinde olduklarını vurgulayan NTO Başkanı Özyurt sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Kamu kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde uyumlu bir şekilde çalışılarak geçmişte başarılı çalışmalar yürüttük. Biz bugün ve gelecekte de kamu kurum ve kuruluşlarımız ile bizi ilgilendiren veya ilgilendirmeyen her konuda işbirliği içerisinde çalışmaya hazırız. Ülkemizin huzur ve güvenliğini temin etmek ve kamu düzenini sağlamak için büyük bir azimle görev yapan güvenlik güçlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Nizip Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Volkan Özcan ise, Nizip Ticaret Odası başkanlarına ve üyelerine yapmış olduğu ziyaretlerden dolayı teşekkür ederek Nizip Ticaret Odası ile her zaman işbirliği içerisinde çalışmaya hazır olduklarını belirtti.

Gerçekleşen ziyaretlere NTO Meclis Başkan Yardımcıları Abdullah Altınbaş, Necdet Başeğmez, NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat, NTO Yönetim Kurulu üyeleri, NTO Meclis Üyeleri ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoğdu da katıldı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ELEKTRİK VE DOĞALGAZ’A EYLÜL ZAMMI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.