DOLAR

32,3894$% 0.2

EURO

35,0849% -0.02

STERLİN

41,0811£% 0.43

GRAM ALTIN

2.324,39%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.020,00%0,38

TAM ALTIN

16.177,00%1,12

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.096,13%0,18

BİTCOİN

2275147฿%-0.40324

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

OĞUZ HOCAOĞLU SİYASETİ BIRAKTI

İYİ Parti Gaziantep İl Teşkilatında adım adım İl Başkanlığı seçimine gidilirken, eski il başkanı Avukat Oğuz Hocaoğlu sosyal medya hesabından aktif siyaseti bıraktığını açıkladı. Parti içerisinde şaşkınlıkla karşılanan Hocaoğlu’nun bu kararı, Ankara’da yaptığı görüşmelerden sonra aldığı öğrenildi.

Gaziantep’te teşkilatlarda yapılanma sonrası iyice güçlenen Oğuz Hocaoğlu, yaklaşan il kongresi öncesi ses getiren paylaşımlarda bulunmuştu. İlçe kongrelerinde oldukça önemli bir rol oynayan Oğuz Hocaoğlu İl Başkanlığı seçimleri öncesi izlediği politika nedeniyle genel merkezin tepkisiyle karşı karşıya kaldı.

İYİ Parti genel merkezi il başkanlığı için Halil İbrahim Demir’in aday olmasını isteyince Oğuz Hocaoğlu ve ekibi bu karara tepki göstererek, sosyal medya hesabından 1-Çok kıymetli İyi Partili delege ve üye kardeşlerim; Hiçbirinizin alın terini, emeği kimseye harcatmam..! Lütfen aklı selim hareket edelim ve Çarşamba gününü bekleyelim. Saygılar sunarım” diye paylaşımda bulundu.

Önceki gün İYİ Parti Genel Merkez yöneticileri tarafından Ankara’ya çağrılan önceki gün gittiği genel merkezde görüşmelerde bulunarak, sosyal medya hesabından, “ Kamuoyuna duyurulur: Kıymetli dava arkadaşlarım, genel merkezimizin birbirinden değerli genel başkan yardımcıları ile görüşmelerimizi gerçekleştirdik. İstişare etme şansımız oldu. Partimiz ve Gaziantep’imiz için en hayırlı kararı Allah’ın izni ile Cuma günü paylaşacağız” diyerek açıklama yaptı.

SİYASETİ BIRAKTIĞINI SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLADI

Ancak Cuma günü paylaşım yapacağını açıklayan Oğuz Hocaoğlu bu akşam yayınladığı mesajla aktif siyaseti bıraktığını açıklayarak yine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ” Kıymetli sayfa arkadaşlarım, dostlarım, sevenlerim ve değerli basın mensubu arkadaşlarım. Aktif siyasi yaşamıma bugün itibariyle son veriyorum. İl başkan adayı olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Sonuçların ilimiz, ülkemiz partimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

5 ÇOCUK ANNESİ KADIN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.