DOLAR

32,3716$% 0.16

EURO

34,9710% -0.3

STERLİN

40,9526£% 0.17

GRAM ALTIN

2.324,14%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.966,00%-0,72

TAM ALTIN

15.961,00%-0,28

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.129,12%0,54

BİTCOİN

2276168฿%0.26777

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

ÖZTÜRKMEN: 28 MAYIS’TA KAZANACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, 14 Mayıs seçimleri öncesi iktidarın tüm devlet imkan ve olanaklarını kullanarak CHP ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu terörle ilişkilendirmeye çalıştığını, buna da yüzbinlerce trolleri, gazete ve televizyonlarıyla da halkı inandırdıklarını söyledi. Öztürkmen, 28 Mayıs’ta her şeye rağmen kazanacaklarını ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13.’üncü Cumhurbaşkanı olacağını ifade etti.

CHP Milletvekili Hasan Öztürkmen, CHP’nin asla terörle bir işi olmadığını, tam aksine PKK terör örgütü tarafından kurşun sıkılarak öldürülmeye çalışılan tek liderin de Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu belirtti.

28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde tüm vatandaşların  sandığa gitmelerini, ülkenin geleceğinin ve bu karanlık düzene son vermenin ellerinde olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

“İktidar tüm devlet olanaklarını ve devlet mekanizmalarını kullanmış olmasına rağmen seçimi kazanamadı. Yüzbinlerce trolleri ile bizzat Cumhurbaşkanı adaylarının ve tüm AKP yandaşlarının beyanları ile partimizi ve sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu, bizleri terörle ilişkilendirmeye çalıştılar. Yüzlerce televizyon kanalı ve gazeteleriyle de halkımızı buna inandırdılar.

Oysa terörün elebaşları onlar, bu ülkenin başına FETÖ belasını, FETÖ terörünü bela eden onlar, HDP ile, PKK ile kol kola sarmaş dolaş olan onlar, Peşmergeleri,  Cumhuriyetin kuruluş yıldönümünde halay çekerek, davul zurnalarla Türk askerine selam durdurarak, Türk Bayrağını gönderden indirerek Türkiye Habur sınır kapısından Kobani’ye gönderen onlar. Peşmerge elebaşısı Mesut Barzani ile ve Şivan Perver ile oturup otobüsün üzerinde Diyarbakır’da halay çeken onlar. Oslo’da, Dolmabahçe Sarayında pazarlık yapan onlar. “Ben talimat verdim Kaymakamlarıma, valilerime görmezden gelin” diye Peşmergeler Güneydoğu’yu hendeklerle donatırken görmezden gel talimatını veren onlar. Terör elebaşı Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan’ı TRT’ye çıkaran onlar. Daha dün seçim öncesi İmralı’ya heyet göndererek Abdullah Öcalan’dan imdat isteyen, aman dileyen onlar.

Bizim terörle bir ilişkimiz olamaz. Bu PKK terör örgütünün kurşun sıktığı, öldürmeye çalıştığı tek lider Kemal Kılıçdaroğlu.

Bu nedenle de bu yalanlarına halkı inandırdılar, diğer taraftan devletin tüm maddi olanaklarını vatandaşımıza sosyal yardım adı altında sadaka dağıtan onlar.

İkinci turda ne yaparlarsa yapsınlar halkımıza bu gerçekleri anlatacağız ve Allah’ın izniyle sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 28 Mayıs’ta 13.’üncü Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz.

Sevgili yurttaşlarımızın AKP ve yandaşlarının bu yalanlarına inanmamalarını ve ikinci turda ülkemizin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı’na destek vermelerini, 28 Mayıs’ta sandık başına gitmelerini ve ülkemizin geleceğinin ellerinde olduğunu, bu karanlık düzene son vermelerinin ellerinde olduğunu unutmamalarını diliyorum”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

SOKAK ORTASINDA KARISINA KURŞUN YAĞDIRDI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.