DOLAR

32,3748$% 0.17

EURO

35,0083% -0.23

STERLİN

40,9959£% 0.23

GRAM ALTIN

2.324,87%0,25

ÇEYREK ALTIN

4.004,00%-0,29

TAM ALTIN

16.118,00%0,15

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.066,23%-0,15

BİTCOİN

2257475฿%-1.12448

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

PARKURLARDA KISALAN SÜRELERE KENDİLERİ BİLE ŞAŞIRDILAR

Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kursu‘nda yapılan son performans testlerindeki olumlu sonuçlar, kursiyerleri bile şaşırttı.

Zorlu parkurlarda mesai yapan gençlerin çalışmalarına misafir olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, eğitim süreci ve sınav takvimi hakkında eğitmenlerden bilgi aldı.

Temel cimnastik akademileriyle minikleri 4 yaşında sporla tanıştıran Şehitkamil Belediyesi, yaşam boyu herkes için spor faaliyetlerine de büyük önem veriyor. Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kursları ile meslek hayallerine giden yolda gençleri yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediyesi, sınavlarda başarılı olan kursiyerlerin saha deneyimi kazanmaları ve istihdam edilme noktasında da önemli bir rol oynuyor.

Spor bilimleri fakülteleri, polis meslek eğitim merkezi, polis meslek yüksek okulu, bekçilik ve spor liseleri giriş sınavlarına Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kursunda hazırlanan kursiyerlerin zorlu parkurlarda yaptıkları performans, her geçen gün gelişiyor. Saliselerin bile sıralamaları etkilediği sınav sürecinde adeta zamana karşı yarışan genç kursiyerlerin gelişimini yakından takip eden uzman eğitmenler, düzenli periyotlarda yapılan sporda performans testleriyle kursiyerlerin ihtiyaçlarını belirleyerek antrenman içeriklerini dizayn ediyorlar.

YÜZDE 96’NIN ÜZERİNDE BAŞARI ORTALAMASINA SAHİBİZ

Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kursu’nda yüzde 96 ila yüzde 98 arasında bir başarı ortalamasına sahip olduklarını ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaptığı açıklamada şu sözleri kaydetti:

“Emek verirsek, çalışırsak  başarılamayacak hiçbir şey yok.  Şu ana kadar eğitim alan arkadaşlarımız, Allah’a şükür, yüzde 96 ila yüzde 98 arasında bir başarı ortalamasına sahip oldular. Spor Şehri Gaziantep Projesi ile spor liselerimize olan ilgi daha da arttı. Bu noktada Kamil Ocak Spor Lisesi, Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi ve Nizip Spor Lisesi sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz için de hazırlık kursları başlattık. Mesai arkadaşlarımızla birlikte, gençlerimizin parkurlar ve mülakat sürecinde en iyi sonuçları alabilmeleri adına titizlikle çalışıyoruz. Şu anda parkurlarda 55 saniye ile başlayan kursiyerlerimiz, 42-43 saniye yapıyorlar. İnşallah sınav anına kadar bu süreyi de geliştirecekler. Sportif faaliyetlerin yanı sıra gençlerimizin sosyal, kültürel ve sanat faaliyetlerine katılmalarında da destek oluyoruz. Çalışmalarda emeği geçen herkesi yürekten teşekkür ediyorum.”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ASGARİ ÜCRETLİYE TÜİK ZAMMINI BİLE ÇOK GÖRDÜ!

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.