DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

TAM ALTIN

16.908,00%-0,09

ONS

2.391,52%0,54

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2080067฿%-0.99687

a
alan18-kopya

POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİ SINAVI’NDA YÜZDE 94 BAŞARI

Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kursu’nun 2. döneminde Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı’na hazırlanan genç kursiyerler, zorlu sınav parkurlarından yüzde 94 başarı ortalaması ile ayrıldı. Meslek hayallerine giden yolda önemli bir adım daha atan gençler, kendilerine verilen büyük desteklerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ederek teşekkür ettiler.

28. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı’na Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kursu’nda hazırlanan ve sınav parkurunda tam puan ve tam puana yakın dereceler elde eden genç kursiyerler, mutluluklarını hazırlık süresi boyunca kendilerinden desteklerini esirgemeyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile paylaştılar.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları, Polis Meslek Eğitim Merkezleri ve Bekçilik Sınavları hazırlık kurslarıyla gençlere nitelikli şartlarda sınavlara hazırlık yapma imkanı sunan Şehitkamil Belediyesi, Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kursu’nun 2. döneminde meslek hayallerine ulaşmak isteyen 125 kursiyerin büyük bir takım çalışması örneği ile yanında oldu.

GENÇLERİMİZE OLAN DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı’na hazırlanan genç kursiyerlerle fiziksel yeterlilik sınavları sonrasında bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Özel Yetenek Sınavları ve Meslek Edindirme Kursları ile gençlere olan desteklerinin devam edeceğini söyledi. Başkan Fadıloğlu, genç kursiyerlerle gerçekleştirdiği koyu sohbetin ardından yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:

“28. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı’nın fiziksel yeterlilik sınavı kısmında parkurlarından yüzde 94 başarı ortalaması ile ayrılan gençlerimizi yürekten kutluyorum. Sürecin geri kalan kısmında başarılar diliyorum. En büyük temennimiz, gençlerimizi üniformaları ile görmek.  Özel Yetenek Sınavları ve Meslek Edindirme Kursumuz ile gençlerimize, hayal ettikleri meslekleri icra edebilmeleri noktasında desteğimiz devam edecek. Tüm gençlerimize, sağlık ve başarı dolu günler diliyorum.”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GTB, ZAHTER BALI’NI TESCİLLEDİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.