DOLAR

32,6075$% 0.38

EURO

34,7478% -0.02

STERLİN

40,5810£% -0.1

GRAM ALTIN

2.496,52%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.266,00%0,37

TAM ALTIN

16.985,00%0,38

ONS

2.383,79%0,21

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2022397฿%0.89989

a
alan18-kopya

POLİSGÜCÜ BİR KEZ DAHA AVRUPA SAHNESİNDE

3-6 Haziran tarihleri arasında başlayacak olan Avrupa Açık Alan Kadın ve Erkek Hokey Şampiyonalarında Türkiye temsilcisi Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü kadın ve erkek takımları bir kez daha Avrupa sahnesine çıkıyor. Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan her iki takımın da Avrupa Şampiyonluk kupalarını Türkiye’ye kazandırması için mücadele edeceklerini ifade etti.

Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü kadın ve erkek hokey takımları bir kez daha Avrupa sahnesine çıkarak Türkiye’yi temsil edecek. 3-6 Haziran tarihleri arasında Gaziantep Polisgücü Spor ev Sahipliğinde Alanya’da başlayacak olan EuroHockey Club Challenge 2 ve aynı tarihler arasında Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da oylanacak olan EuroHockey Club Challenge 1’ta mücadele edecek olan Türkiye temsilcisi Gaziantep Polisgücü Spor kadın ve erkek takımları şampiyonaya katılmak üzere uğurlandı. Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan her iki takımında şampiyonada Türkiye’yi temsil edeceğini ifade ederek “Kadın ve erkek takımlarımızı verdiğimiz moral yemeğinin ardından uğurladık. Kulübümüz Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleşecek olan Avrupa Şampiyonasının ev sahibi. Kadın takımımız bugün itibarıyla Alanya’ya ulaştı. Erkek takımımız ise bugün akşam saatlerinde İzmir’den Danimarka’ya gidecek. Takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

ALANYA’DA AVRUPA ŞAMPİYONASININ EV SAHİBİ GAZİANTEP POLİSGÜCÜ

3-6 Haziran tarihleri arasında Gaziantep Polisgücü Spor ev Sahipliğinde Alanya’da başlayacak olan EuroHockey Club Challenge 2 şampiyonası için Alanya’ya hareket eden Gaziantep Polisgücü Spor Kadın Hokey Takımı sabahın erken Alanya’ya ulaşarak son hazırlıklara başladı. Şampiyonada Gaziantep Polisgücü Spor Kadın Hokey Takımı Avrupa’nın en güçlü takımlarıyla karşılaşacak. Başkan Kaplan bu konuda yaptığı değerlendirmede “Kadın takımımız Alanya’ya ulaştı ve ilk çalışmalarına başladı. Takımımız Türkiye temsilcisi olarak Avusturya’nın Navax AHTC ve SV Arminen takımı, Ukrayna’nın IFK SumDPU takımı, İsveç’in Rotweiss Wettingen takımı, Fransa’nın Stade Francais takımı, İskoçya’nın Edingburgh University HC takımı ve Clydesdale Western HC takımlarıyla mücadele edecektir” dedi.

POLİSGÜCÜ’NÜN ERKEK HOKEYCİLERİ DANİMARKA YOLUNDA

Danimarka’ya uğurlanan Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımının da Avrupa’nın en güçlü takımlarıyla karşılaşacağını ifade eden Başkan Kaplan “İzmir üzerinden bugün Danimarka’ya gidecek olan takımımız  EuroHockey Club Challenge 1 A grubunda mücadele edecek ve A grubunda ilk maçını İrlanda’nın Lisnagarvey takımıyla oynayacağız. İkinci maçımız Slovenya’nın Lipovci takımıyla oynayacağız. Üçüncü maçımızı Hırvatistan’ın Concordia 1906 takımıyla oynayacağız. Turnuvaya ev sahibi Danimarka takımı Copenhagen HC, Macaristan’ın Soroksari-Olcote takımı, İtalya’nın Polisportiva Ferrini ASD takımı, Galler’ in Whitchurch HC takımı, Slovenya’nın HK Lipovci takımı, İrlanda’nın Lisnagarvey HC takımı, Hırvatistan’ın HK Concordia 1906 takımı şampiyonaya katılan ülke ve takımları olup buradan kupayı alan taraf olarak ülkemize dönmek istiyoruz” dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“GAZİANTEP, KALKINMANIN LOKOMOTİFİ HALİNE GELDİ”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.