DOLAR

32,3245$% 0.22

EURO

35,0940% -0.11

STERLİN

41,0513£% 0.07

GRAM ALTIN

2.300,63%1,03

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%-0,19

TAM ALTIN

15.839,00%-0,18

ONS

2.213,93%0,89

BİST100

9.075,66%3,05

BİTCOİN

2303167฿%2.94913

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

ŞAHİN, MEZUN OLDUĞU OKULDA ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde,mezun olduğu İstiklal İlkokulu öğretmenleri ve öğrenciliği döneminde okulda görev yapan öğretmenleriyle bir araya gelerek Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Öğretmenler Günü dolayısıyla eski okulunda öğretmen ve öğrencilerle buluşan Başkan Fatma Şahin, öğrencileri de ziyaret ederek, onlarla aynı sıralara oturdu ve öğrencilik günleri anılarını paylaştı. Büyükşehir Belediyesince okula yapılan düzenlemeleri inceledi. Özel günün anısına program sonunda Başkan Fatma Şahin’e diploması takdim edildi. Programın katılımcıları arasında İstiklal İlkokulu emektar, eski Müdür Yardımcısı Asım Şıraz da vardı. 

ŞAHİN: BENİ YETİŞTİREN BİR ŞEY VAR: ‘BİR ANA, BİR ÖĞRETMEN’

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, programda yaptığı konuşmada,  rahmetli öğretmenlerini andıktan sonra eğitim döneminin zorluklarından bahsederek şunları söyledi:

 “Hep hakkını vermeye çalıştım, eksikler elbet var. Ben hep şunu diyorum iş yaparsan hata yaparsın. Ama beni yetiştiren bir şey var. ‘Bir ana, bir öğretmen’. Siz beni yetiştirdiniz ben çok teşekkür ediyorum hepinize.”

SİZLERİN ELİNDEN BU ÇOCUKLAR YENİ VEHBİ DİNÇERLER, YENİ KAMİL OCAKLAR VE YENİ FATMA ŞAHİNLER YETİŞTİRECEKLER

Emektar öğretmeni Asım Şıraz’ın hem disiplinli hem de şefkatli olduğunu belirten Şahin sözlerine şöyle devam etti:

“Hocam acayip bir adamdı. Hem disiplini hem şefkati sağlamak… Gözünün içine baktığımız zaman bir ışık görürdük hem de çok iyi yetişmemiz gerektiğini hissederdik. O duruş o kadar netti ki, çok özeldi bizim için. Kendi çocuklarımıza tecrübemizi aktarmamız da hiç kolay değil. Bizim çocuklarımız, bizim yaşadığımız zorlukların birçoğunu yaşamadılar. O yüzden bunu sürdürülebilir kılmak, nesilden nesile aktarmak, iyi evlat, hayırlı evlat yetiştirmek, en büyük dileğim ve duam. Allah’ın izniyle inşallah sizlerin elinden bu çocuklar da yeni Vehbi Dinçerler, yeni Kamil Ocaklar ve yeni Fatma Şahinler yetiştirecekler”

Konuşmasının ardından Fatma Şahin’e İstiklal ilkokulu ile bağlarını hiç koparmadığı ve okuluna katkılarından dolayı İstiklal İlkokulu Müdürü Hakan Akgörlü tarafından diploması verildi.

İstiklal İlkokul-Ortaokul Müdürü Hakan Akgörlü de konuşmasında, “Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum diyen ecdadın torunları olarak emektar öğretmenlerimizden aldığımız eğitim meşalesini geleceğimizin mimarı olan genç öğretmenlerimize devretmek üzere, şerefle taşımaktan onur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

ŞIRAZ: İSTİKLAL İLKOKULUNDA OKUYUP DA MEZUN OLANLARDAN 3 ÖĞRENCİMİZ BAKANLIK GÖREVİ YAPTI

İstiklal İlkokulunun emektar öğretmenlerin olan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ilkokul döneminde müdür yardımcısı olan Asım Şıraz ise İstiklal İlkokulu’nun tarihinden bahsederek; bu okulda binlerce kişi yetişti. Ben sadece birkaç tanesinden bahsedeceğim. İstiklal ilkokulunda okuyup ta mezun olanlardan 3 tane bakan görev yaptı; Kamil Ocak, Vehbi Dinçerler, Fatma Şahin hanımefendi. İki tane de Gaziantep Belediye başkanı var; oda Ömer Arpacıoğlu ve Fatma Şahin. İstiklal ilkokulu iyi bilinen, iyi tanınan okullar sırasındaydı hala da öyle” sözlerine yer verdi.

Fatma Şahin emektar öğretmen Asım Şıraz’a teşekkür plaketi sundu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GTO HEYETİ’NDEN GAÜN’E ZİYARET…

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.