DOLAR

32,5033$% 0.27

EURO

34,6173% 0.33

STERLİN

40,5061£% 0.33

GRAM ALTIN

2.476,06%-0,27

ÇEYREK ALTIN

4.247,00%0,41

TAM ALTIN

16.962,00%-0,48

ONS

2.376,46%-0,27

BİST100

9.572,69%-1,11

BİTCOİN

2023816฿%-4.56813

a
alan18-kopya

ŞAHİNBEY’DEN KAR’A ANINDA MÜDAHALE

Şahinbey Belediyesi dün yağan kar yağışına tuzlama, yol açma araçları ve temizleme ekipleri ile anında müdahale ederek yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlem aldı.

Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı karla mücadele ekipleri dün şehri etkisi altına alan kar yağışı anında müdahale ederek kar temizleme çalışmalarını yoğun bir şekilde yaptı. Ekipler, Şahinbey’in ana arterlerinde yapılan temizleme çalışmaları ve şehir içi trafiğinin sorunsuz bir şekilde akışını sürdürmesi için de buzlanmaya karşı solüsyon ve tuz serpme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürerek araç trafiğinde önemli bir rahatlama sağladı. Ekipler özellikle kaldırımlarda oluşan buzlanma nedeniyle, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için küreme çalışması gerçekleştirdi.

24 SAAT GÖREV BAŞINDAYIZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kar yağışı nedeniyle Şahinbey Belediyesi olarak gerekli tedbirlerin alındığını ifade ederek, “Şehrimize beklenen kar yağışı gerçekleşti. Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yağan kardan olumsuz etkilenmemesi için 83 aracımız 117 personelimizle sahadayız. Hava koşullarına göre tuzlama, sıyırma ve solüsyon çalışmalarımız devam edecek. Vatandaşlarımızın olumsuz hava koşullarında mağdur olmamaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

ŞOFÖRLER TEDBİRLERİNİ ALMALI

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, araç kullanan sürücülere de uyarıda bulunup, vatandaşların olumsuz hava şartlarına karşı trafikte dikkatli olmalarını isteyerek “Karlı havalarda mutlaka kar lastiği takarak yollara çıkılması ve kar lastiği olmayanlarında zincir takması gerekiyor. Şoförlerimizin ayrıca trafik kurallarına uymasını istiyoruz. Can ve mal kaybının olmaması açısından bunlar önemli. Bir vatandaşımızın canı bizler için büyük önem arz ediyor. İnşallah kazasız belasız bir kış geçiririz” diyerek sözlerini tamamladı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ÜNVERDİ: “ÖZVERİYLE ÇALIŞAN SANAYİCİ ÜLKEYE MORAL OLUYOR”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.