DOLAR

32,3417$% 0.27

EURO

35,1284% -0.04

STERLİN

40,8865£% -0.32

GRAM ALTIN

2.309,04%1,40

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,19

TAM ALTIN

15.894,00%0,20

ONS

2.221,50%1,23

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2286763฿%2.58282

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

ŞAHİN’DEN, GÜNEYŞEHİR İKİNCİ ETAP KONUT MÜJDESİ!

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, GBB tarafından hayata geçirilen 14 bin konut projesi kapsamında üretilecek olan ‘Güneyşehir 2’nci Etap Konut Projesi’nde bin konutun satışa sunulacağını müjdeledi.

Başkan Şahin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yüksek kira nedeniyle evlenmek isteyen gençlere ev sahibi olma kolaylığı sağlayacak ve konutlar il genelindeki işçi, memur ya da emekli vatandaşların ev sahibi olmasının önü açılacak.

Sadece T.C. vatandaşı olan kişilerin başvuru yapabileceği projede; kişinin Gaziantep ilinde yaşaması veya il nüfusuna kayıtlı olması, başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş olması gerekecek. Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendi ve eşi üzerine Gaziantep il sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konut bulunmaması şartları aranacak.

Kişinin kendisi ve eşi adına yalnızca bir adet başvuru yapılacak, birden fazla başvuru yapılması durumunda başvurular geçersiz sayılacak.

Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar 10 Mayıs – 16 Haziran 2023 tarihleri arasında Gazikonut A.Ş. satış ofisi ve www.gazikonut.com
adresleri üzerinden başvurularını yapabilecek. İl genelinde başvuruların başlamasıyla birlikte ilk 12 saatte yaklaşık 5000 başvuru alındı.

YUVA KURMAK SİZDEN, KONUT GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN

Başkan Şahin, konu hakkında yaptığı açıklamada kira fiyatlarının düşürülmesi için çok sayıda konut yapılması gerektiğini belirterek, “Yuva kurmak sizden, destek Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında konut ihtiyacını gidermek için Gazikonut A.Ş.’yi kurduklarını vurgulayan Şahin şu sözlerle devam etti:

“Sizinle konuştuğumuz zaman ‘Başkanım evlenmek istiyoruz. Ama kira fiyatları çok yüksek diyorsunuz. Çok haklısınız. Bu şehirde kira fiyatlarını düşürmek için çok sayıda konut yapmamız lazım. Hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan buraya geldiğinde 100 bin konut yapacağını söyledi. Bizde Gazikonut A.Ş.’yi kurduk ki daha hızlı bir şekilde şirket üzerinden bu konut ihtiyacını giderelim. İlk etap bin konutumuzu zaten açıklamıştık. Şimdi ikinci etap bin konutumuzu da açıklıyoruz. Güneyşehir ikinci etapta 2+1 ve 3+1 olarak yapılacak evlerin inşaatları devam ediyor. İlk etabın teslimi Mart – Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Bundan sonraki etaplar Kuzeyşehir, Güneyşehir, Fıstıkkent ve Bayramlı’da var. Buradaki yapılacak olan konutlarımızı takip edip talepte bulunursanız yuva kurma sizden konut bizden diyoruz”.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

AZMİ, TUTUMU VE HIRSIYLA BAĞIRSAK KANSERİNİ YENDİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.