DOLAR

32,3801$% 0.17

EURO

35,0298% -0.21

STERLİN

40,9827£% 0.17

GRAM ALTIN

2.324,51%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.003,00%-0,26

TAM ALTIN

16.110,00%0,16

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.087,34%0,08

BİTCOİN

2263139฿%-0.59128

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

ŞEHİTKAMİL’DE SDS İMZALARI ATILDI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu ile birlikte Şehitkamil Belediyesi bünyesinde görev yapan memurların yararlanacağı Sosyal Denge Sözleşmesi’ni (SDS) imzaladı. Başkan Fadıloğlu, yüzde 120 tavan orandan imzaladıkları sözleşmenin hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

BEM-BİR-SEN Genel Merkezi’nde düzenlenen programa; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu, BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcıları, BEM-BİR-SEN Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Zeki Öğücü katıldı. Şehitkamil Belediyesinde görev yapan memurlara yönelik düzenlenen Sosyal Denge Sözleşmesi; Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Başkan Levent Uslu ile Şube Başkanı Mehmet Zeki Öğücü tarafından imzalandı.

ÇALIŞMALARIMIZDA, PERSONELLERİMİZİN ALIN TERİ VE EMEĞİ VAR

İmza sonrası değerlendirmede bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Amacımız, milletimize verdiğimiz hizmetin kalitesini daha da arttırmaktır. Yaptığımız her iş, bir ekip işidir. Çalışmalarımızda, personellerimizin alın teri ve emeği var. Bu emeğin ve alın terinin karşılığını idare olarak çalışanlarımıza en üst düzeyde vermek adına gayret gösteriyoruz. BEM-BİR-SEN ile memur personelimize yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi’ni, tavan orandan (%120) imzaladık. Şehitkamil ilçemize hizmet eden tüm mesai arkadaşlarımıza hayırlı, bereketli olsun. Sözleşmenin, çalışma arkadaşlarımızın motivasyonunu arttıracağına inanıyorum. Allah, bulunduğumuz yerlerde hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” açıklamasını yaptı.

TÜM GÜÇLERİNİ ORTAYA KOYACAKTIR

BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu, sözleşmenin hayırlara vesile olmasını dileyerek memurlar adına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti. Uslu, “Başkanımız atmış olduğu bu imza ile memurlarının yanında olduğunu tescillemiştir. Memurlarımız da Şehitkamil’e daha iyi hizmet etmek için tüm güçlerini ortaya koyacaktır” ifadelerini kullandı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ROMATOLOJİ KLİNİĞİ SANKO’DA HİZMETE GİRDİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.