DOLAR

32,3156$% 0.19

EURO

35,1501% 0.04

STERLİN

41,1205£% 0.24

GRAM ALTIN

2.294,84%0,78

ÇEYREK ALTIN

3.948,00%-0,46

TAM ALTIN

15.801,00%-0,40

ONS

2.205,91%0,52

BİST100

9.065,70%2,94

BİTCOİN

2289526฿%1.03463

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

ŞİREHAN’DA ERCÜMENT ÜNAL DÖNEMİ

Dünyanın en büyük kervansaray oteli olma özelliğiyle Gaziantep kültürü ve turizminin gelişmesinde önemli bir misyona sahip olan Şirehan Otel’e turizm sektörünün önemli isimlerinden birisi olan Ercüment Ünal atandı.

Türk turizm sektöründe idari görevleri başarıyla sürdüren Ünal  Gaziantep’te olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek “Dünya markası olma yolunda ilerleyen böyle bir otelde görev yapmak büyük bir ayrıcalıktır” dedi.

Tarihi İpek Yolu üzerinde ki en büyük kervansaray oteli olan tarihi Şirehan Otel dünyanın dört bir yanından gelen konuklarını tarihi dokusu içerisinde ağırlamaya devam ediyor. Şirehan Otel Genel Müdürlüğüne sektörün önde gelen isimlerinden birisi olan Ercüment Ünal atandı. Turizm ve otelcilik alanında Türkiye’nin birçok saygın otelinde işletme müdürlüğü, genel koordinatörlük ve genel müdürlük görevlerini üstlenerek sektördeki kariyerini sürekli geliştiren Ünal Gaziantep’te olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek kentin en önemli kültür miraslarından birisi olan Şirehan Otel’de görev yapmanın kendisi için mesleki kariyerinde farklı bir dönüm noktası olduğunu sözlerine ekledi. Ünal yaptığı değerlendirmede “Dünyanın en önemli kültür miraslarından birisi olan böylesine nadide bir kültür abidesinde bulunmak ve görev almak elbette mesleki kariyerimde önemli bir dönüm noktasıdır. Şirehan Otel’de inanılmaz güzel bir kadro var. Her gün konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamak ve Gaziantep kültürünün tanıtımına katkı sağlamak için çaba gösteren bu büyük kadro ile birlikte bizlerde mesleki deneyimlerimizi birleştirerek dünya çapında bir isme sahip olan Şirehan’da hizmet kalitesini en süt noktaya taşımaya çalışacağız” dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

MİLLET BAHÇESİNE YERİNDE İNCELEME

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.