DOLAR

32,3727$% 0.16

EURO

34,9735% -0.3

STERLİN

40,9581£% 0.17

GRAM ALTIN

2.324,12%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.966,00%-0,72

TAM ALTIN

15.960,00%-0,29

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2280017฿%0.39872

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

TEKNOFEST 2021’E GKV DAMGASI

TEKNOFEST 2021’e “Fıstıktan Maskeye” projesiyle katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Biyomedikal Takımı lise fikir seviyesinde Türkiye üçüncülüğünü kazandı. Yarışmaya katılan öğrencileri kutlayan GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki “Bizleri mutlu eden bu sonucu elde eden öğrencilerimizi kutluyor, destek veren öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücülüğünde, Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST 2021 Festivaline katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Biyomedikal Takımı “Fıstıktan Maskeye” projeleriyle katıldıkları yarışma dalında Türkiye üçüncülüğünü elde ettiler.

YARIŞMALAR ÖĞRENCİLERDE ÖZGÜVENİ DE  ARTTIRIR

Yarışmaya katılar derece elde eden öğrencileri kutlayan GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki “Geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek hepimizin ortak görevi. Gençlerimizi yarınlarını etkileyecek olan bu tür yarışmaları önemsiyor ve öğrencilerimizin en üst seviyede katılımı için kurum olarak her türlü desteği veriyoruz. Bu tür yarışmalar öğrencilerde özgüveni artırdığı gibi vizyon kazanmalarında da önemli rol oynamaktadır. Bugün projeleriyle Türkiye üçüncülüğü elde eden genç bilim adamlarımızı yürekten kutluyor, onlara destek veren değerli öğretmenlerimiz ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

FISTIKTAN MASKEYE PROJESİNE BÜYÜK İLGİ

Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST 2021Festivaline Biyoteknolojik İnovasyon kategorisinde yarışmaya katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Biyomedikal Takımı “Fıstıktan Maskeye”adlı projeleriyle dikkat çekti. Projenin danışmanlığını yürüten Şule Kozanoğlu yaptığı değerlendirmede “Festivalde olmak, orada bilimsel havayı koklamak ve bilim adamlarıyla aynı çatı altında yer almak gerçekten öğrenciler için büyük bir şans. Okulumuzun ekibi Fıstıktan Maskeye projesiyle önemli bir dereceye imza atarak Türkiye üçüncülüğünü Gaziantep’e taşıdı. Bu kategoride 750 başvuru olup bunların 85’i finalist olarak yarışmada yer aldı.  Bizde bu kabul gören 85 finalist projeden birisiydik. Proje ekibimizde GKV Özel Liseleri öğrencilerinden Umut Kozanoğlu, Tolga Tiryaki ve Berke Şekeroğlu yer aldı. Festivale katılarak öğrencilerimiz çağın ve dünyanın yenilikçi bilimsel çalışmalarını yakından görme ve bunları izleme, öğrenme şansı yakaladılar. Milli ve yerli üretim için gelecekte yeni neslin de bu konuda aktif olması yönünde önemli adımlar atılıyor. Bunları yakından görmek çok güzel. Öğrencilerimiz bu festivalde gerek festivalin mimarları gerekse festivalin uluslararası arenada yankı bulmasını sağlayan ünlü isimlerle tanışma şansı yakaladı.

Yapılan değerlendirmelerin ardından sonuç açıklandığı zaman hepimiz çok mutlu olduk. Öğrencilerimizi ve bizlerden desteğini esirgemeyen başta GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nüket Ersoy olmak üzere bütün GKV ailesine teşekkür ediyoruz” dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.