DOLAR

32,3759$% 0.15

EURO

34,9784% -0.3

STERLİN

40,9764£% 0.21

GRAM ALTIN

2.324,28%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.966,00%-0,72

TAM ALTIN

15.960,00%-0,29

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.141,84%0,68

BİTCOİN

2264089฿%-0.44346

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

 “TÜRKİYE, YAPILAMAZ DENİLEN HER ŞEYİ YAPTI”

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte Beykent Mahallesi’ndeki vatandaşlarla buluştu.

Abdulhamit Gül, “Türkiye, yapılamaz denilen her şeyi yaptı. Daha da yapacak çok işimiz var. Ay-yıldızdan çekinen, ay-yıldızı sevmeyen, dünyada kim varsa korksun. Yine biz geliyoruz” dedi.

Beykent Mahallesi’nde düzenlenen programa; Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayları Eyup Özkeçeci, Mesut Bozatlı, Bünyamin Bozgeyik, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Teymur, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BİRLİĞİMİZİ, BERABERLİĞİMİZİ ÇEKEMİYORLAR

Programda konuşan Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, şu ifadeleri kaydetti:

“Sizin desteğinizle Türkiye, yapılamaz denilen her şeyi yaptı. Daha da yapacak çok işimiz var. Ay-yıldızdan çekinen, ay-yıldızı sevmeyen, dünyada kim varsa korksun. Yine biz geliyoruz. Türkiye arabasını yapamaz, dediler. Türkiye savaş uçağı yapamaz, dediler. Parasıyla alsın, dediler. Parasını verdi Türkiye, parasıyla bile vermediler. Arabayı bizden alsınlar, dediler. Ama Recep Tayyip Erdoğan, “Ben bu ülkeye güveniyorum. Beykent’e güveniyorum. Şehitkamil’e güveniyorum. Ben arabamı yaparım. Biz büyük bir ülkeyiz. Büyük bir milletiz.” dedi. Yaptık mı? Yaptık. Türkiye’nin büyümesini istemiyorlar. İnsanımızın cebine daha fazla para girmesini, ekmeğin büyümesini istemiyorlar. Özgürlüğün artmasını istemiyorlar. Birliğimizi, beraberliğimizi çekemiyorlar. Ama onlara 14 Mayıs’ta öyle bir ders vereceğiz ki gücümüzü görecekler. 14 Mayıs’ta sandıkta en güzel cevabı vermeye hazır mıyız? Yeniden AK Parti’yi Cumhur İttifakı’nı yeni bir zaferle taçlandırmaya hazır mıyız? Recep Tayyip Erdoğan’ı, yeniden seçmeye hazır mıyız? Allah razı olsun. Sizler, için de çok önemli çalışmalar yapacağız.”

ARKAMIZDA DURDUĞUNUZ MÜDDETÇE BU HİZMET İLELEBET DEVAM EDECEK

Programda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Sizlere hizmet etme imkanını sunduğu için Allah’a hamd ediyorum. 2009 yılında göreve geldiğimizde sokak sokak Beykent’i dolaşırken ihtiyaçlarımızı tek tek belirledik. Vermiş olduğunuz destek sayesinde adım adım hizmetleri hayata geçirdik. Hizmetleri hayata geçirirken biz hiçbir zaman bir başımıza değildik. Sizlerin vermiş olduğu destekle parlamentoda çok güçlü bir ekibimiz vardı. Bunun başında da önceki dönem Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit Gül’le birlikte tüm milletvekillerimizin desteğiyle bu faaliyetleri gerçekleştirdik. Bugün yanımızda Spor Toto Teşkilat Başkanı olarak şu anda Milletvekili Adayımız Bünyamin kardeşimizin sayesinde Şehitkamil’de, Gaziler’de, Beykent’te, yüzme havuzu, kapalı spor salonları, statlar yapıldı. Bunlar, geceden sabaha olan bir şeyler değil, sizlerin vermiş olduğu desteklerin yeniden size hizmet olarak dönmesiydi. Bizim sizlere hizmetimizin devam edebilmesi için hizmet kalitemizin arttırılması için 14 Mayıs bizim için çok önemli. Bu seçim aslında kendimizin geleceğini oyladığımız bir seçim. 21 yıl önce sizlerin desteğiyle hayat standardımız günden güne nasıl yukarıya çıktıysa Allah’ın izniyle bundan sonra da nitelikli hizmetler sunacağız. Sizler arkamızda durduğunuz müddetçe bu hizmet ilelebet devam edecek.”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

DERECEYE GİREN ANNELER ÖDÜLLENDİRİLDİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.