DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

TAM ALTIN

16.908,00%-0,09

ONS

2.391,52%0,54

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2074991฿%3.50058

a
alan18-kopya

UÇAR: “ ZOR BİR YIL GERİDE KALDI”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, yeni yıl  nedeniyle bir mesaj yayınladı. 2021 yılının zorluklar ve olumsuzluklarla geride kaldığını belirten Uçar, “2021 yılını tüm hemşerilerimiz gibi bizlerde maalesef unutamayacağız” dedi.

CHP İl Başkanı Uçar, Yaşanan ekonomik ve sosyal buhran ve etkisi devam eden coronavirüsü salgınının herkesi derinden etkilediğini ifade ederek,” Zamanında ve yerinde alınmayan ekonomik tedbirler çiftçinin, esnafın, sanayicinin, üreticinin belini büktü. 2021 yılını tüm hemşerilerimiz gibi bizlerde maalesef unutamayacağız. Her anlamda kötü yönetilen Gaziantep, hiç hak etmemesine rağmen her hafta başka skandallarla Türkiye’nin gündeminde yer buldu. Yeni yılın yokluktan, yoksulluktan, işsizlikten, ekonomik ve sosyal buhrandan ve baskılardan bunalan tüm hemşehrilerimiz ve yurttaşlarımız için yeni umutlar getirmesini diliyorum ”dedi.

CHP İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar’ın mesajı şöyle;

“2021 yılı tüm vatandaşlarımız açısından zor bir yıl oldu. Yaşanan ekonomik ve sosyal buhran ve etkisini devam eden coronavirüsü salgını yurttaşlarımızın yaşamını derinden etkiledi. Zamanında ve yerinde alınmayan ekonomik tedbirler yurttaşlarımızın belini büktü.

Türkiye ekonomisinin ana gövdesini oluşturan çiftçiler, esnaflar, çalışanlar, emekliler açısından yaşam koşulları daha da zorlaştı. Hala daha vazgeçilmeyen israf ekonomisi yoksulluğu arttırdı, yurttaşımızın alım gücünü dibe vurdurdu. Ekonomik sıkıntıların, işsizliğin, yoksulluğun sona erdiği, adaletin, hukukun üstünlüğünün sağlandığı bir Türkiye için umudumuz ve mücadelemiz sürüyor. Emekliden, esnaftan, çiftçiden, üretenden ve tüm yoksullarda yana olan bir gelecek ortak hedefimiz. Mücadelemiz yeni yılda da aynı azim ve kararlılıkla sürecek.

Bugüne kadar yaşamış olduğumuz tüm olumsuzluklara rağmen, yeni yıla yine umutlarımızı tazeleyerek ve güçlenerek giriyoruz. 2022 yılının halkın iktidarının müjdecisi,  umudun başladığı bir yıl olacaktır. Yeni yılda; kimsenin dilinden, dininden, ırkından, siyasi düşüncesinden dolayı ötekileştirilmediği, insan hak ve ihlallerinin yaşanmadığı, her bir yurttaşımızın yaşam biçimine duyulan saygının arttığı, yoksulluk ve çaresizliğin sona erdiği, sevgi ve hoşgörünün hâkim olduğu, kavgalar ve savaşlardan uzak, huzurlu bir yıl olmasını diliyor, 2022 yılının tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik refah ve mutluluk getirmesi temennilerimle, tüm hemşerilerimin ve ülkemizin yeni yılını kutluyorum”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GTO MECLİSİ YILIN SON TOPLANTISINI YAPTI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.