DOLAR

32,3879$% 0.2

EURO

35,0879% -0.03

STERLİN

41,0854£% 0.43

GRAM ALTIN

2.324,81%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.034,00%1,00

TAM ALTIN

16.244,00%1,83

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.125,92%0,51

BİTCOİN

2278307฿%-1.02364

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

UÇAR’DAN, TAŞDOĞANA YANIT

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet UÇAR,  MHP Milletvekili Muhittin Taşdoğan’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gaziantep temaslarındaki bazı açıklamalarına ilişkin, “Bu topraklarda bin yıldır birlik içerisinde, kardeşlik içerisinde yaşıyoruz. Bunun altına dinamit koymaya çalışmak ihanettir” şeklindeki sözlerine yanıt verdi.

CHP İl Başkanı Uçar mesajında ; halktan kopuk yaşayan iktidar mensuplarının kendi şaşaalı yaşamlarına aldandıklarını, vatandaşları da kendileri gibi zannettiklerini belirterek,”İktidarın rahatını bozduk, bozmaya da devam edeceğiz” dedi.

İl Başkanı Uçar Taşdoğan’ın sözlerine yönelik yaptığı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

BİZİM İÇİN ASIL OLAN HALKIMIZIN NE SÖYLEDİĞİDİR.

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün gerçekleştirdiği Şanlıurfalılar Buluşması iktidar çevrelerinin rahatını bozdu, huzurunu kaçırdı. Genel Başkanımıza ve partimize vatandaşlarımızın artarak devam eden teveccühü, içinde bulunduğumuz kriz ortamında CHP umut olarak görmesi birilerini rahatsız etmiş olabilir. Bizim için asıl olan halkımızın ne düşündüğüdür.

Halktan kopan iktidar mensupları, kendi şaşaalı dünyalarına kapılıp gittikleri için yurttaşlarımızın halinden habersiz olduklarını bir kez daha gösterdiler. İktidar mensupları kendi yaşam ve çevrelerinden başka kimseyle ilgilenmedikleri için milletimizi de kendileri gibi zannediyorlar.

NE YAPARSANIZ YAPIN GELİYOR GELMEKTE OLAN

Üzülerek söylüyorum ama gerçek böyle değil. Gaziantep huzurlu bir şehir maalesef değil. Gaziantep yurttaşlarımızın rahat içerisinde yaşayabildikleri bir şehir hiç değil. Bunları görebilmek için alim olmaya gerek yok. Ziyaret ettiğimiz her esnafımız, elini sıktığımız her yurttaşımız huzursuzluğunu açıkça dile getiriyor. Memlekette ne huzur ne de refah bırakmadınız.

Milletimizin sizden hesap soracağı gün yaklaşıyor. Sandık ufukta göründükçe korkularınız artıyor çünkü partiniz baraj altında. Bu gerçeği örtmek için akıl dışı senaryolar uydurup, hayal ürünü teoriler üretiyorsunuz ancak nafile geliyor gelmekte olan!

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

31 YIL SONRA ARKEOLOJİK KAZILAR TEKRAR BAŞLADI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.