DOLAR

32,3577$% 0.11

EURO

34,9650% -0.31

STERLİN

40,9830£% 0.2

GRAM ALTIN

2.323,87%0,20

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%0,02

TAM ALTIN

15.986,00%0,03

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2279965฿%1.2822

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

‘’ÜLKEMİZ, HER TÜR PROVOKASYONA HAZIR HALE GETİRİLİYOR’’

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Türkiye üzerinde bir takım oyunlar oynandığını dile getirerek ’’Türkiye’yi, sağ sol, alevi sünni, Türk Kürt diye bölmeyi deneyip başaramayalar şimdi Suriyeliler başta olmak üzere göçmenler üzerinden bölmek için hazırlanıyor. 5 milyonun üzerinde göçmen bulunan ülkemiz her tür provokasyona hazır hale getiriliyor.’’ Dedi. 

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, il başkanlığı binasının açılışı için geldiği Gaziantep’te,  Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC)’yi ziyaret ederek, gündemdeki konular hakkında çeşitli bilgiler verdi. Gün boyu vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Özdağ,  bu ziyaretlerin detaylarını da gazetecilerle paylaştı. 

AY: HERKESE EŞİT MESAFEDEYİZ

 GGC Başkanı İbrahim Ay, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve beraberindeki parti yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bütün partilere eşit mesafede olduklarını söyledi. GGC’nin çalışmaları ve projeleri hakkında çeşitli bilgiler de veren başkan Ay, “Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Özdağ ve parti yöneticilerini cemiyetimizde ağırladık.

Tarafsızlığı, geniş katılımlı yapısı ve başarılarıyla, kentimize gelen tüm siyasetçi ve idarecilerin basınla buluştuğu bir yapılanma olarak, bugün Özdağ ve ekibini kentimiz basını ile buluşurduk.  Kendilerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

ÖZDAĞ: DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ

Konuşmasına “Vatandaşın sıkıntısı çok büyük”  şeklinde başlayan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, “Öncelikle böyle güzel bir çatı altında,  başarılarını bildiğim ve takip ettiğim GGC yönetimi ve Gaziantep basını ile bir arada olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek isterim. Bugün itibarı ile çeşitli anket şirketleri tarafından oy oranımız yüzde 2 ile 3 buçuk arasında ölçülüyor.  Tabi yolun çok başındayız. Ve yapacak çok işimiz var. Sabahtan bu yana esnaf ve vatandaş ziyaretindeyiz. Gaziantep’teki bilinirliğimiz ve gördüğümüz ilgi memnuniyet ve umut verici. Halkın sıkıntı ve şikayetleri hepimizin malumu. Ancak bugün sizlere daha çok, parti olarak ülkenin en büyük sorunu olarak gördüğümüz,  beka sorunu olarak gördüğümüz Suriyeli göçmenler sorunundan bahsetmek istiyorum” şeklinde konuştu. 

 BİR ÇOK SORUNUN KAYNAĞI GÖÇMENLERDİR

Türkiye üzerinde büyük oyunlar oynandığını belirten Özdağ ‘’Türkiye’yi, sağ sol, alevi sünni, Türk Kürt diye bölmeyi deneyip başaramayalar şimdi Suriyeliler başta olmak üzere göçmenler üzerinden bölmek için hazırlanıyor. 5 milyonun üzerinde göçmen bulunan ülkemiz her tür provokasyona hazır hale getiriliyor. Dış güçler bunu er ya da geç deneyecekler. Başaramazlar.  Müsade etmeyiz.  İsrail’in hedefi olan Suriye, Irak, Türkiye ve İran üzerinde kukla bir Kürt devleti kurmak istiyorlar. Bu bir beka sorunudur. Zafer Partisi olarak bu oyunu bozmak için sahadayız. Müsade etmeyiz.

İktidara geldiğimizde göçmenleri yasadışı olanlardan başlayarak ülkelerine göndereceğiz. Bugün pek çok sorunun kaynağı göçmenlerdir.  90 milyar dolar paramız gitti. Faizler hariç.  Dile kolay 90 milyar dolar. Türkiye büyük ve kaynakları olan bir ülke. Ancak kaynaklar göçmenlere harcanıyor. Yetmiyor borç alıp harcıyorlar. Beka sorunu olarak gördüğümüz göçmen sorunu, ekonomik sorunların da kaynağıdır.  Hepsini çözeceğiz” dedi. 

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ANNE, KIZI VE TORUN SOBA KURBANI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.