DOLAR

32,3577$% 0.11

EURO

34,9650% -0.31

STERLİN

40,9830£% 0.2

GRAM ALTIN

2.323,87%0,20

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%0,02

TAM ALTIN

15.986,00%0,03

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2279965฿%1.2822

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

ÜYELERİMİZE HİZMETİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ!

Gaziantep Ticaret Odası’nın (GTO) 1 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek Oda Organ Seçimlerinde 11 Nolu Petrol Ürünleri Katı Sıvı-Gaz Yakacaklar Meslek Grubu’nda beyaz liste ile seçimlere girecek olan grup adına Veli Kadooğlu açıklama yaptı.

Kendisiyle birlikte Memik Yılmaz ve Feridun Akcan’ın başını çektiği beyaz listede yer alan
Mehmet Ergün Demir, Kamil Koca, Mahmut Yılmaz, Fuat Cindioğlu, İbrahim Yetkinşekerci, İrfan Karakuzulu, Salahattin Özdemirler, Osman Çolak, Hasan Eviz, Mübarek Hidayet ve Sait Kazaz adına yazılı bir açıklama yapan Veli Kadooğlu, “Sektörümüz ve üyelerimize hizmet için çıktığımız bu yolda tüm üyelerimizden destek bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde sektörümüzü daha iyi noktalara taşımak için grubumuzda bulunan bütün üyelerimizin oylarına talibiz” dedi.

Gaziantep Akaryakıt Bayileri Derneği (GABDER) Üyelerinin yanı sıra Katı-Sıvı ve Gaz Yakacaklar sektöründe faaliyet gösteren firmaların temsil edildiği grup adına açıklama yapan Veli Kadooğlu, “1 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gaziantep Akaryakıt Bayileri Derneği öncülüğünde hazırladığımız aday listemizle meslek grubumuzda yer alan tüm şahıs ve işletmelerin temsil edilmesine özen gösterdik. Meslek grubumuzdaki üyelerimizi GTO çatısı altında en iyi şekilde temsil edeceğine inandığımız isimlerle yola çıktık ve üyelerimizin oylarına talibiz” ifadelerine yer verdi.

Kadooğlu, özellikle akaryakıt sektörü başta olmak üzere Katı Sıvı-Gaz Yakacaklar sektörlerinde de sorunlara hakim olduklarını ve çözümü noktasında GABDER – GTO arasında var olan işbirliğini devam ettirmek arzusunda olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

“GABDER olarak 1994 yılından bu yana akaryakıt sektörün sorunlarının çözümü ve sektörün gelişimi için GTO Yönetimi ile koordineli çalışmalar yürüttük. Birçok sorunu birlikte hareket ederek, güç birliğiyle çözdük ve sektörümüzün önündeki engelleri kaldırmak için mücadele verdik, vermeye de devam ediyoruz. Üyelerimizin teveccühü ile seçilip, 11 Nolu Petrol Ürünleri Katı Sıvı-Gaz Yakacaklar Meslek Grubu’nda yeniden GTO’da temsil yetkisini almamız durumunda geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de yine sektörümüzle ilgili çalışmalarımızı Oda yönetimimizin de desteğiyle hız kesmeden etkin bir şekilde sürdüreceğiz.

Bugüne kadar sosyal konular da dahil olmak üzere sektörümüzle ilgili birçok çalışmaya imza attık. Son olarak GTO Yönetim Kurulu ile koordineli olarak Enerji Bakanlığı ve EPDK nezdinde yaptığımız girişimler sonucunda Gaziantepli Akaryakıt Bayilerimizin Mersin ile aynı oranda aldığı litre bazında 3 kuruş olan Nakliye Farkının iyileştirilmesini sağladık. Yine sektörle ilgili sorun yaşayan üyelerimizin her zaman yanında olduk ve sorunlarının çözümü için birlikte adımlar atarak çözüme kavuşturduk.

Amacımız; yeni dönemde de üyelerimize en iyi hizmeti vermek ve sektörümüzün gelişimine katkıda bulunmak. Bunun için 1 Ekim Cumartesi günü Bayraktar Lisesi’nde gerçekleştirilecek seçimlerde grubumuzda oy kullanacak 312 üyemizin tamamının oylarına talibiz. Seçimlerin şimdiden kendi sektörümüz başta olmak üzere tüm sektörlere, GTO’ya, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, aday olan tüm iş insanlarımıza başarılar diliyoruz.”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“ TEK YÜREK TEK BİLEK İKTİDARA YÜRÜYORUZ”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.