DOLAR

32,5502$% 0.02

EURO

35,0238% 0.5

STERLİN

40,8486£% 0.64

GRAM ALTIN

2.434,92%0,49

ÇEYREK ALTIN

4.068,00%0,10

TAM ALTIN

16.222,00%0,03

ONS

2.326,54%0,48

BİST100

9.776,26%0,56

BİTCOİN

2088995฿%-3.58116

a
alan18-kopya

“ŞEHİTLER BU MİLLETE EMANET”

Vali Davut Gül, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle gazi ve şehit ailelerinin onuruna düzenlenen programda ailelerle bir araya geldi.

Programa Vali Davut Gül ve eşi Hanımefendi Gülden Gül, 5.Zırhlı Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğg. Hacı Halil Osma, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Muhammet Önder, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Irak Gaziantep Başkonsolosu Hasan Abdulwahıd Majeed, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ile gazi ve şehit aileleri katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Akabinde Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Vali Davut Gül burada yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Şehitlerimiz bu millete emanet, bizlere emanet. Dolayısıyla da şehitlerimizin emaneti olan sizlerin, başımızın üzerinde yeriniz var. Bu vesile ile zaman zaman bir araya geliyoruz. Zaman zaman ziyaretinize geliyoruz.

Burada en önemli olan şey sizlerin de bizlerin de yapmak istediği, şehitlerimizin emaneti olan bu vatanı, şehitlerimizin emaneti olan bu bayrağı yerlere düşürmemek. Çok şükür hem şehit aileleri olarak hem devlet olarak hem millet olarak şehitlerimize mahcup olmadan bu bayrağı dalgalandırmaya devam ediyoruz. Bu toprakları korumaya devam ediyoruz. Bu vesileyle bu topraklar için canını veren şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum. Şehitlerimizin yakınlarına bir kez daha onlarla birlikte olduğumuzu söylüyorum. Ayrıca bugün Berat Kandili her birinizin kandilini tebrik ediyorum.”

Vali Davut Gül, konuşmasının ardından eşi Hanımefendi Gülden Gül ile birlikte şehit aileleri ve gazilerin olduğu masaları gezerek, şehit aileleri ve gazilerle sohbet etti.

Ardından İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar tarafından yapılan dua ile birlikte program sona erdi.

Programın sonunda Vali Davut Gül ve beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte şehit aileleri ve gazileri uğurladı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GSO’NUN GİRİŞİMLERİ SONUÇ VERİYOR 

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.