Categories: SiyasetYaşam

“VİZYONER BİR EKİPLE YOLA ÇIKMAYA HAZIRLANIYORUZ”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’na atanan Fatih Muhaddis Fedaioğlu’nun yönetimi belli oluyor.

Atamasının ardından hızlı bir şekilde listesini oluşturmak için kollarını sıvayan İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu’nun yönetimine girmek isteyen 932 kişi resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

İl Başkanı Fedaioğlu, başvuru sürecinin sona ermesiyle birlikte yönetiminde yer almak ve partiye hizmet etmek için başvuru yapan toplumun bütün kesimlerinden, genç ve kadın kadrosundan geniş yoğun katılımın olduğu dava arkadaşlarıyla istişarelerde bulunuyor.

YÖNETİM MESAİSİ YOĞUN!

Başkan Fedaioğlu, 50 kişilik asil ve 25 kişilik yedek üyeden oluşacak yönetimi için müracaatta bulunan kişiler ile bire bir görüşerek yoğun mesai harcıyor.

Yönetimi belirleme sürecinde yoğun bir tempoda çalıştıklarını dile getiren İl Başkanı Fedaioğlu konuya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Partimize teveccüh oldukça fazla… Bu kutlu davada, Gaziantep’imize ve ülkemize hizmet etmek üzere bir araya gelmiş, enerjisi yüksek, deneyimli ve vizyoner bir ekiple yola çıkmaya hazırlanıyoruz. Kararlılık ve azimle çalışarak, Gaziantep’imize ve ülkemize en iyi hizmeti sunmak için tüm gayretimizi göstereceğiz.

Hep birlikte, büyük ve güçlü Türkiye hedefimize doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu doğrultuda partimize hizmet etmek ve Gaziantep’i Türkiye yüzyılına yakışır şekilde hazırlamak için el birliğiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz” cümlelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Recent Posts

SGK’DAN VATANDAŞA GSS BORÇ KISKACI!

CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) son dönemde vatandaşa yönelik uyguladığı GSS…

12 saat ago

KAYNA SABUN VE PEKMEZ MÜZESİ AÇILDI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek kente kazandırılan Kayna Sabun ve Pekmez Müzesi, GastroAntep Kültür…

12 saat ago

TAHMAZOĞLU, MEVLİD GECESİNİ KUTLADI

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Peygamber Efendimizin doğum yıldönümü olan Mevlid Gecesi'nin İslam aleminin birlik…

12 saat ago

GASTROANTEP KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen GastroAntep Kültür Yolu Festivali…

13 saat ago

GAZİANTEP’İN DÜNYAYA SÖYLEYECEĞİ BAŞKA BİR SÖZÜ VAR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen GastroAntep Kültür Yolu Festivali…

1 gün ago

DOĞAN, KÜLTÜR ŞEHRİ NİZİP İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Altın Koza Flim Festivali kapsamında Nizip’te gösterimi yapılan 'Mutlu Aile Defteri' filminin açık gösterimine çok…

2 gün ago