DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.497,89%0,56

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,09

TAM ALTIN

16.924,00%0,00

ONS

2.391,52%0,54

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

a
alan18-kopya

“YARALARIMIZI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Kaymakamı Abdül Kadir Duran ile birlikte kırsal bölgede bulunan mahalleleri ziyaret ederek afetzede vatandaşlarla buluştu.

Başkan Fadıloğlu, “İmkanlarımızı seferber ederek, elimizden gelenin en iyisini yaparak; birlik, beraberlik ve dayanışmamızla yaralarımızı hep birlikte saracağız” dedi.

Yaşanan deprem afetinin hemen ardından Şehitkamil merkezindeki tesislerin yanı sıra kırsal bölgedeki tesislerle birlikte bugüne kadar yaklaşık 170 noktada vatandaşa hizmet veriliyor. Barınma, ısınma, beslenme gibi temel ihtiyaçların yanında birçok konuda verilen hizmetler, kesintisiz devam ediyor.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Kaymakamı Abdül Kadir Duran ile birlikte deprem afetinden en fazla etkilenen mahallelerden olan Battal Mahallesi ve Atalar Mahallesi’ni ziyaret etti, yaşanan acıya ortak oldu. İlk günden bu yana afetzedelerin her türlü maddi ve manevi ihtiyacını karşılamak için gece-gündüz çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydeden Başkan Fadıloğlu, yaraları hep birlikte saracaklarını söyledi. Çocuklarla ve yaşlılarla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu ile Kaymakam Duran, deprem afetinden etkilenen yapılarda da incelemede bulundu.

ELİMİZDEN GELEN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

Yaraların en kısa sürede sarılacağını vurgulayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ülke olarak, yüzyılın felaketi olarak adlandırılan çok zor bir süreçten geçiyoruz. 10 ili etkileyen şiddetli deprem afeti yaşadık. Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızın büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Rabbim, mekanlarını cennet etsin. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim, bir daha böyle bir felaketi ülkemize göstermesin. Yaralarımızı en kısa sürede saracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Devletimiz, depremden etkilenen vatandaşlarımız için gereken her şeyi yapıyor. Biz de elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. İmkanlarımızı seferber ederek, elimizden gelenin en iyisini yaparak; birlik, beraberlik ve dayanışmamızla yaralarımızı hep birlikte saracağız” açıklamasını yaptı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GEÇİCİ GÖREVLENDİRME BAŞLIYOR

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.