DOLAR

32,3759$% 0.16

EURO

35,0181% -0.21

STERLİN

40,9693£% 0.15

GRAM ALTIN

2.324,67%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.004,00%-0,26

TAM ALTIN

16.114,00%0,18

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.100,46%0,23

BİTCOİN

2264305฿%-0.78674

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kalyon Stadyumu’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. GFK Yönetimi, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

Süper Lig’de mücadele eden Gaziantep Futbol Kulübü’nün maçlarını oynayacağı Kalyon Stadyumu’nda hummalı bir çalışma başlatan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; Başkan Yardımcıları Murat Özgüler ve Serkan Özatıcı, Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Cihan, Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Erhan Özmen ve Fikret Kileci ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kalyon Stadyumu’nda; boya, bakım, temizlik gibi işlerin bir kısmı tamamlanırken, çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ’NÜN BAŞARISI İÇİN HEPİMİZ BURADAYIZ

Yaptığı incelemelerin ardından açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Burası, bizim dışarıya açılan yüzümüz. Bu sahanın her türlü meselesi, bizim kendi meselemizdir. Bizim burada ayrımız gayrımız yok. Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın başkanlığında ilçe belediyelerimiz ile birlikte buraya hizmet etmek, bizim görevimiz. Tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte sezona hazırlanma noktasında ve yönetici arkadaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda eksikliklerimiz, vardı onları gideriyoruz. Bundan sonraki süreçte de elimizden geleni yapacağız. Bu yükler, paylaşarak azalacak. Tamamen yönetime bırakmak, doğru bir şey değil. İmkanlarımızı seferber ederek bu sahada misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaktır amacımız. Allah’ın izniyle bu birlik ve beraberlik çerçevesinde buradan güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarısı için hepimiz buradayız. Bundan sonra da hep beraber olmaya devam edeceğiz. Ben, emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yönetici kardeşlerime de bu uğraşlarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKANIMIZA HİZMETLERİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Sağlanan hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, “Stadyumun bakımı için Sayın Başkanımızdan rica ettik. Kendisi de sağ olsun bizi kırmadı ve gerekli tadilatları yaptı, yapmaya da devam ediyor. Başkanımıza, hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

STADIMIZI, TÜRKİYE’NİN EN PIRIL PIRIL VE EN TEMİZ STADI HALİNE GETİRECEĞİZ

Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Özmen ise yaptığı açıklamada, “Süper Lig’deyiz ve büyük takımları ağırlıyoruz. Tabi bu konuda çevre illerden Süper Lig maçlarını izlemeye gelecek çok sayıda taraftar olacak. Beşiktaş maçına kadar stadımızı, Türkiye’nin en pırıl pırıl ve en temiz stadı haline getireceğiz” ifadelerini kaydetti.

EL BİRLİĞİ İLE STADIMIZI HAZIRLIYORUZ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Cihan, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Evimizde nasıl misafir odamız önemli ise şehir açısından, futbol açısından da burası bizim için önemli. Onun için buraya gözümüz gibi bakıyoruz. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na da bu konuda teşekkür ediyoruz. El birliği ile stadımızı hazırlıyoruz. İnşallah bununla birlikte sportif başarıyı da hep birlikte yakalamayı hedefliyoruz.”

GAZİANTEP MODELİ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE DEVREDE

Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fikret Kileci, “Gaziantep modeli, her zaman olduğu gibi yine devrede. Sanayide, üretimde, ihracatta olduğu gibi sportif faaliyetlerde de aynı şeyi yapacağız. Bu şehir bizim, bu saha bizim sahamız. Burada olan veya olmayan tüm paydaşlarla bu işi belli bir noktaya taşımak zorundayız” açıklamasını yaptı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

2 BİN 500 POLİS ALINACAK

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.