DOLAR

32,5688$% 0.25

EURO

34,7156% -0.1

STERLİN

40,6110£% -0.03

GRAM ALTIN

2.492,05%0,32

ÇEYREK ALTIN

4.258,00%0,21

TAM ALTIN

16.952,00%0,21

ONS

2.379,37%0,02

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2071807฿%3.74656

a
alan18-kopya

YILDIRIM:” KENTİN YÖNETİCİLERİ SINIFTA KALDI”

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Celal Yıldırım, kar yağışı sonrası alınan tedbirlerin yetersiz kalmasından dolayı kentin kar’a teslim olduğunu, kentin kabusu yaşadığını, yöneticilerin de sınıfta kaldığını söyledi.

Celal Yıldırım, Türkiye’nin 6. Sıradaki mega kenti diye övünülen Gaziantep’in kaderi ile baş başa bırakıldığını belirterek,” Kar yağışı ile ilgili olarak sadece okulların tatil edilmesinin dışında hiç bir tedbir alınmadığını gördük. Şehrin Ordu Caddesi, İpek Yolu (S. Konukoğlu Bul.), Karataş Yolu gibi en işlek caddelerinde bile binlerce insan mahsur kaldı, geceyi araçlarında ya da araçlarının başında geçirmek zorunda kalanlar bile oldu. Zaten ilçeler ve köyler ile bağlantı yollarında hala aynı sıkıntıların yaşandığını duyuyoruz. Vatandaşın yardım talepleri gece boyunca cevapsız kaldı” dedi.

Meteorolojiden kar yağışı ile ilgili gerekli uyarı yapılmış olmasına rağmen bu konuda maalesef bu şehri idare edenlerin tamamının sınıfta kaldığını ifade eden Yıldırım şöyle konuştu:

“ Kamu kurumları ve Belediyeler arasında gerekli iş birliğinin ve koordinasyonun olmadığı ortaya çıkmıştır. Ama ne yazık ki bütün bunların bedelini dün vatandaşımız ödemek zorunda kalmıştır. Bir kar yağışı ile bunları yaşayan Gaziantep’te, Allah korusun ama bir afet karşısında neler olabileceğini düşünmek bile istemiyoruz.

Demek ki bir şehri yönetmek sadece süslü afişler asmakla, köfteli-baklavalı toplantılar düzenlemekle olmuyormuş. Birilerinin şehrimizi ve yöneticilerimizi ŞAMPİYON ilan etmesi ile de olmuyormuş. Yöneticilik; problemleri çözmek, krizleri yönetmek demektir. Umarız ki bu şehrin yöneticileri dün gece yaşananlardan ders alır, vatandaşa bir daha böylesine kötü günler yaşatmazlar. Ayrıca bütün bunlar yaşanırken vatandaşla alay edercesine mesaj yayınlayan Büyükşehir Belediyesinin şöhretli şirket yöneticisi Hakan Tanrıöver ile ilgili de gereği yapılır.  Bu vesile ile yollarda mahsur kalan ya da sıkıntı yaşayan bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun, diyoruz. Cenab-ı Allah’tan milletimizi ve memleketimizi her türlü kazadan, beladan ve afetten esirgemesini diliyoruz”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“MUTFAKLARIN ŞEFİNE” ULUSLARARASI LEZZET ÖDÜLÜ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.