DOLAR

32,3413$% 0.27

EURO

35,1315% -0.02

STERLİN

40,9210£% -0.25

GRAM ALTIN

2.307,15%1,31

ÇEYREK ALTIN

3.970,00%0,12

TAM ALTIN

15.880,00%0,11

ONS

2.219,51%1,14

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2283253฿%2.18019

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMA ESNAFI VE VATANDAŞI MEMNUN ETTİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yenileme çalışmaları tamamlanan Belediye Pasajı’nı ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.

Yarım aşırı aşkındır hizmet veren Belediye Pasajı’nın, gelen şikayetler ve sorunların çözümü için çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, yürüttüğü çalışmaları tamamladı.

Alt ve üstyapı çalışmaların tamamlandığı, aydınlatmaların yenilendiği, ıslak zemin çalışmasının yapılarak refah bir ortamın sağlandığı Belediye Pasajı’nda esnafı ziyaret eden Başkan Şahin, esnafla bir süre sohbet ederek, çalışmalar hakkındaki memnuniyetlerini sordu.

ŞAHİN: YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMA VATANDAŞA DOKUNUYORSA, YAŞAM KALİTESİNİ ARTTIRIYORSA DOĞRU İŞ YAPTIĞIMIZI GÖSTERİR

Yürütülen çalışma hakkında açıklamada bulunan Başkan Fatma Şahin, Belediye Pasajı’nın yeni halinin vatandaşlara ve esnafa hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi:

“Pasaj bize dair bir ticaret merkezi. Pasaj bizim medeniyetimize, tarihimize uygun bir alışveriş merkezi. Çocukluğumda geldiğim pasajdı. Tadilat ve tamirata ihtiyaç vardı. Çok büyük şikayetler ve sorunlar mevcuttu. İçeriye girdiğimizde tamamen altyapı ve üstyapısının tamamlandığı, buradaki oda başkanımız, birlik başkanımız ve esnafımızın çalışmadan memnun olduğu, ıslak zeminin, bütün aydınlatmaların yapıldığı çalışma tamamlanmış oldu. Burası şehrin kalbi, merkezi. Burası mutluysa biz de mutluyuz. Yaptığımız çalışma belediyecilikte vatandaşa dokunuyorsa, yaşam kalitesini arttırıyorsa, vatandaş evine daha kolay ekmek götürüyorsa bu bizim ne kadar doğru iş yaptığımızı gösterir.”

HÜRRİYET CADDESİ YENİ GÖRÜNÜŞÜNE KAVUŞTU

Başkan Şahin, Belediye Pasajı sonrası yine belediye tarafından yürütülen Şahinbey ilçesinde bulunan ve iş yerlerinin ağırlıkta olduğu Hürriyet Caddesi’nde dış cephe yenileme çalışmalarını inceledi. Şahin, 400 metre uzunluğundaki caddede 77 işletmede yapılan cephe yenileme çalışmaları ve 35 binanı dış cephesindeki yapılan işlemleri hakkında bilgi aldı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK MEMNUNİYET

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.