DOLAR

32,4668$% -0.07

EURO

34,8319% -0.42

STERLİN

40,6440£% -0.39

GRAM ALTIN

2.445,09%0,38

ÇEYREK ALTIN

4.060,00%-0,27

TAM ALTIN

16.215,00%-0,28

ONS

2.347,54%0,68

BİST100

9.909,46%1,98

BİTCOİN

2080621฿%0.89311

a
alan18-kopya

Doğduğun gün bizler için ölümsüzleştin

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm insanlığa örnek bir hayatı olduğunu vurgulayan GTO Başkanları, Türkiye Cumhuriyeti’ni bütün imkânsızlıklara rağmen kuran ve yücelten karakterin de bu zorlu hayatta gizli olduğunu söyledi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, aramızdan ayrılışının 82'nci yıl dönümünde sonsuza dek unutulmayacağının altını çizen Başkanlar, Gazi’nin doğduğu gün Türk milleti için ölümsüzleştiğini ifade ederek şunları söyledi:

“Bazı karakterler vardır, doğduğu gün ölümsüzleşirler. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk de bizler için öyledir. Hayatı, ileri görüşlülüğü, yenilikçiliği, yılmaz iradesi, dimdik duruşu tüm insanlık için örnektir. Bir insanın hayatı boyunca yaşayabileceği tüm zorlukları yaşamış, buna rağmen Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmayı başarmıştır. Küçük yaşta yetim kalmış, hapis cezası çekmiş, büyük hastalıklar atlatmış, yalnız kalmış, yeni atandığı ordu dağıtılmış, doğduğu şehir işgal edilmiş, idam cezasına çarptırılmış… 56 yıllık zorluklarla dolu kısa bir hayata koskoca bir Cumhuriyet sığdırmıştır… Dört bir yanı işgal edilmiş bir milletin yeni devletini de ancak böyle bir güçlü irade kurabilirdi. “Vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin!” diyen Büyük Gazi, bizler için en büyük örnek, yolu bir adım sapmaksızın takip edilecek liderdir. Bugün içinde bulunduğumuz zorlu şartlar ne olursa olsun milletimizi yıldıramayacak; birlik, beraberlik ve azim ile aydınlık yarınlara koşacağız. Bu aydınlık yarınlara fener olacak ışık ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun inandığı değerlerdir. Biz GTO ailesi olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde olmaya, inandığı değerlere sahip çıkmaya, ülkemiz ve yüce Türk milleti için kararlılıkla çalışmaya, üretmeye, değer katmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, aramızdan ayrılışının 82’nci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Dünya tarihine damga vuran lider

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.