DOLAR

32,3797$% -0.14

EURO

34,7723% -0.11

STERLİN

40,6132£% -0.51

GRAM ALTIN

2.410,75%-0,99

ÇEYREK ALTIN

3.921,00%-2,31

TAM ALTIN

15.660,00%-2,28

ONS

2.314,14%-0,91

BİST100

10.090,75%0,08

BİTCOİN

1997093฿%-1.09995

a
alan18-kopya

ÖZÜR DİLE MUHAMMET

Gaziantepspor, sahasında Ç. Rizespor’u 2-0 mağlup ederken maça damga vuran oyuncu ise Muhammet Demir oldu. Golcü oyuncu kazanılan iki penaltı vuruşunda birisini direğe nişanlarken, birisini ise üstten auta atarak bir anda kopacak maçın son dakikalarına heyecanı taşıdı.

Bir futbolcu elbette penaltı kaçırır, bir değil iki hatta üç penaltı yine kaçırır. Buna itirazım yok, futbolla azda olsa ilgisi olan herkes itiraz etmez, edemez…

Ama aklımın almadığı, ikinci penaltı atışı öncesi Teknik Direktör Sumudica kenardan Maxim, Maxim diye bağırırken, saha içerisinde küçük bir toplantı ve topun başına yine Muhammet Demir’in geçmesi.

Buna da olur derim, futbolcu arkadaşının moralinin düzelmesi için penaltıyı atmasına onay vermiş olabilir.

Muhammet kardeşim,  hadi penaltıları kaçırdın, sahada ve tribündeki herkesi çıldırttın…

Sonra Teknik Direktörün seni oyundan alıyor ve sen çıkarken, hem tribünlere, hem teknik adamlarına, hem de saha kenarındaki teknik heyet ve kulübedeki arkadaşlarına saygısızlık yaparak doğru soyunma odasına gitmek için kendini paralıyorsun.

Oysa, orada yapman gereken, saha kenarında kaldırılan tabelada numaranı gördüğünde iki elini havaya kaldırsaydın, önce sahadaki arkadaşlarından, sonra kenardaki teknik heyet ve kulübedeki arkadaşlarından ve en sonunda da tribündeki taraftarlardan özür dilemek olmalıydı. Böylece herkesin gönlünü alırdın.

 Şimdi, o dakikada nabız bilmem kaç olmuş, moralim iyice bozulmuş, üzerine birde oyundan alınınca kendimi kaybettim diyeceksin.

Haklı olabilirsin ama unutma ki; sen bu takımın en tecrübeli oyuncularından birisisin. Sahada bu hareketi yapacak arkadaşlarını önce senin engellemen, bunun için de örnek olman gerek.

Sana tavsiyem; hiç zaman kaybetmeden, yönetiminden, teknik adamından, taraftarlarından özür dile ve yaptığı hareketin yanlış olduğunu anlat.

Bak Teknik Direktörün ikinci golden sonra seni kollarının arasına aldı ve önce tribünlere alkışlattı, sonra da sahada mücadele eden arkadaşlarına işaret ederek ikinci gol Muhammet için de der gibi seni gösterdi.

Sonuçta kazanan Gaziantep FK oldu ve puanını 30’a çıkararak önümüzdeki haftalar için rahat bir nefes aldı ama daha gidecek çok yol var ve bu köprünün altından daha çok sular akar.

Onun için dikkati elden bırakmamak ve her maça aynı ciddiyetle hazırlanmak gerekir.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

MUTLULUĞUN SIRRI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.