DOLAR

32,3989$% -0.09

EURO

34,7962% -0.17

STERLİN

40,7981£% -0.3

GRAM ALTIN

2.430,08%-0,19

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%-0,32

TAM ALTIN

15.815,00%-0,32

ONS

2.329,16%-0,27

BİST100

10.082,77%1,69

BİTCOİN

2065143฿%0.69736

a
alan18-kopya

ENERJİSA GÜNAH ÇIKARMA PEŞİNDE

Bir yandan zorlu kış koşulları, bir yanda dünyayı etkisi alan ve milyonlarca insanın hayatına mal olan Koronavirüs ile mücadele devam ederken, Gaziantep’te ise elektrik kesintileri insanları adeta canından bezdirdi. Kentin enerji ihtiyacını sağlayan Enerjisa ise adeta günah çıkarma peşine düştü.

Zorlu kış şartlarında kentin bir çok bölgesinde yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı büyük sıkıntılar yaşanırken, şehrin elektrik ihtiyacını sağlayan Enerjisa yetkilileri ise kesintilere bir türlü kalıcı çözüm üretemiyorlar.

Her kesintinin ardından farklı bir bahanenin arkasına sığınan Enerjisa yetkilileri, kamuoyunun tepkilerini görmezden, duymazdan gelerek farklı çalışmalar içerisine giriyorlar.

Yok efendim yağmur, kar yağdı, ağaçlar devrildi, devrilen ağaçlar nakil hatlarına zarar verdi, bu yüzden kesintiler yaşanıyor, yok efendim bakım çalışması var, yok efendim daha neler neler…

Geçin artık bunları…

Öyle bir takım yerlere gidip, piar çalışması yaparak günah çıkarmak yerine kalıcı çözümler üretmek için kafa yorun. Çünkü, bu şehrin insanları artık ortaya attığınız bahanelerden bıkmış durumda.

Çıkın insanların karşısına, enerjinin kesildiği bölgelere gidin, yaşanan sıkıntıları yerinden görün ve ona göre davranış sergileyin. Artık, ne söylerseniz söyleyin, nereye giderseniz gidin, kimin kapısını çalarak piar çalışması yaparsanız yapın, hiçbir inandırıcılığınız kalmadı.

Yalnız ve yalnız, kökten çözüm bularak, bu zor şartlarda insanları mağduriyetten kurtararak o kaybettiğiniz prestijinizi ve güveni yeniden kazanabilirsiniz. Aksi takdirde ne yaparsanız yapın, kime, hangi vaatlerde bulunsanızda yada çeşitli çalışmalar içerisinde yer alsanız da hepsinin boşa gideceğini bilin.

İnsanların ödenmemiş bir faturası bulunduğunda ihbarnameyi gönderip 5 iş günü içerisinde ödenmediği takdirde elektriğini kesmek ne kadar sizin hakkınızsa, yükümlülüklerini yerine getirip faturalarını zamanında yatıran insanları mağdur etmemekte sizin boynunuzun borcu.

Üzerinizde bir çok insanın, soğuk havalarda elektriği olmadığı için ısınamadığından tir tir titreyen zavallı yavrularımızın günahı var.

Bu günahtan, şu an izlediğiniz yolla, yaptığınız piar çalışması ile kurtulamazsınız…

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ADALET

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.