DOLAR

32,3763$% -0.15

EURO

34,7014% -0.33

STERLİN

40,6272£% -0.55

GRAM ALTIN

2.414,12%-0,85

ÇEYREK ALTIN

3.941,00%-1,30

TAM ALTIN

15.740,00%-1,30

ONS

2.320,19%-0,65

BİST100

10.098,78%0,16

BİTCOİN

2051949฿%2.06877

a
alan18-kopya

HAKKINI HELAL ET ŞEHİDİM

Pençe Kartal-2 harekat bölgesinde yer alan Irak’ın Gara bölgesinde PKKlı teröristler tarafından alıkonulurken şehit edilenler arasında yer alan Piyade Er Müslüm Altıntaş ile Tankçı Er Adil Kabaklı, Gaziantep’te düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

Malatya Adli Tıp Kurumundan dün Gaziantep’e getirilen şehitler Er Müslüm Altıntaş ile Er Adil Kabaklı’nın naaşları, düzenlenen tören için Bahaddin Nakıboğlu Camii’ne getirildi.

Törene, Er Müslüm Altıntaş’ın babası Şevket Altıntaş, annesi Songül Altıntaş,  Er Adil Kabaklı’nın  babası Soner Kabaklı ve Cennet Kabaklı ile yakınları ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Adalet Bakan Yardımcısı Yakup Moğul, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Adana 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Levent Ergün, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hacı Ali Osman, Gaziantep milletvekilleri ve Gaziantep protokolünden bir çok kişi katıldı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün duygusal anlar yaşayarak  ve gözlerinin dolduğu görülürken, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise şehitlerin anneleri Songül Altıntaş ve Cennet Kabaklı’yı  teselli etmeye çalıştı.

Şehitlerin naaşları, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar’ın ikindi namazına müteakip kıldırdığı cenaze namazının ardından Gaziantep Şehitliği’nde toprağa verildi.

2015 YILINDA HAİNLER TARAFINDAN KAÇIRILMIŞLARDI

Hain saldırıda şehit edilen Er Müslüm Altıntaş, 2015 tarihinde dağıtım izni için geldiği Gaziantep’ten, Erzincan’a dönerken Tunceli-Pülümür karayolunda yol kesen teröristlerce otobüsten indirilerek kaçırılmıştı.

Şehit Er Adil Kabaklı da aynı tarihte  Ağrı’da vatani görevini yerine getirirken, birliğine dönüş yolculuğunda Tunceli Pülümür karayolunda yine  PKK’lı teröristler tarafından kaçırılmıştı.

Yaklaşık 6 yıldır terör örgütü PKK’nın elinde rehin olarak tutulan Er Müslüm Altıntaş ve Er Adil Kabaklı, Gara bölgesine düzenlenen pençe – Kartal 2 operasyonu sırasında rehin tutuldukları bölgede PKKlı teröristlerce şehit edilmişti.

aksaray escort

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Amca çocukları arasında kanlı hesaplaşma

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.