DOLAR

32,3494$% -0.24

EURO

34,6594% -0.44

STERLİN

40,5934£% -0.59

GRAM ALTIN

2.408,72%-1,07

ÇEYREK ALTIN

3.931,00%-1,55

TAM ALTIN

15.701,00%-1,54

ONS

2.315,43%-0,86

BİST100

10.090,60%0,08

BİTCOİN

2045559฿%1.31918

a
alan18-kopya

“Her gün sertleşen siyasete nezaket boyutu katmaya geliyoruz”

Gelecek Partisi’nin Gaziantep İl Başkanlığı, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı törenle açıldı. Davutoğlu törende yaptığı konuşmada,” Her gün gittikçe kutuplaşan siyasete muhabbet boyutu katmaya geliyoruz. Her gün sertleşen siyasete nezaket boyutu katmaya geliyoruz” dedi.

Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu İl Başkanlığının açılışını gerçekleştirmek üzere geldiği Gaziantep’te yaptığı konuşmada, “Gaziantep yine öncülük ediyor. Gaziantep ülkemizin son dönemde yaşadığı sıkıntılar, esnafımızın, emeklimizin, çiftçimizin, vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntılara cevap olmak üzere kurulan Gelecek Partisi’nin il başkanlığı hayırlı olsun. Her gün gittikçe kutuplaşan siyasete muhabbet katmaya geliyoruz. Biz, her gün sertleşen siyasete nezaket boyutu katmaya geliyoruz. Biz, her gün adalet arayışına cevap vermeye ve ülkede herkesin güvendiği bir adalet sistemini ihya etmeye geliyoruz. Biz, bir kişinin 3-4 maaş aldığı binlerce, milyonlarca gencin iş bulamadığı şartlarda gençlerimize ümit olmak üzere geliyoruz” dedi.

“RANTÇILARIN DEĞİL, MİLLETİN HAKKINI KORUMAK İÇİN GELİYORUZ”

Sorunları yakından takip ettiklerini kaydeden Davutoğlu, “Biz sabah açtığı dükkanı akşam siftahsız kapatan esnafımıza helal rızık kapısını güçlendirmek üzere geliyoruz. Biz rahat için gelmiyoruz, çile için geliyoruz. Biz, siyaset üzerinden zenginleşmek için değil Allah rızası ve milletin rızası için gecemizi gündüzümüze katmak için geliyoruz. Liyakatsiz, ehliyetsiz kadroların tarumar ettiği ekonomiyi ehliyet ve liyakat sahibi kadrolarla yeniden tamir etmeye, düzenlemeye geliyoruz. Biz ümidini kaybetmiş, hasat dönemi gelirken yem, mazot, gübre masraflarını nasıl karşılayacağını düşünen çiftçimize destek olmaya, bereketli ürünlerini daha da bereketlendirmeye geliyoruz. Bir grup rantçının değil, faizcinin değil, milletin hakkını korumak için geliyoruz.”

“TÜRKİYE’NİN ÇÖZÜM ADRESİ OLACAĞIZ”

Gaziantep’te Güzel bir kadro kurulduğunu söyleyen Davutoğlu, “Bekir Başkanımız 40 yıla aşkın dostluğumuzla il başkanlığımızı açıyoruz. Bu mekan herkesten önce komşularımızındır, Gazianteplilerindir. Buraya hiçbir zorluk hissetmeden gelin, önce Bekir başkanımıza ve ekibine sonra bizler sıkıntılarınızın ve dertlerinizin Türkiye ölçeğinde sesi olacağız, çözüm adresi olacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

Konuşmaların ardından Gelecek Partisi Gaziantep İl Başkanlığı binasının açılışı gerçekleştirildi. İl Başkanlığı açılış törenine CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, Gelecek Partisi İl Başkanı Bekir Öztekin ve partililer katıldı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

İşitme engelli çocuk süs havuzunda boğuldu

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.