Categories: Yaşam

GGC BAŞKAN VEKİLİ KIRMIZITAŞ’TAN 19 MAYIS MESAJI

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Kırmızıtaş, “19 Mayıs, Türk Milleti’ni aydınlığa kavuşturan, Cumhuriyet’le buluşturan bir dönüm noktasıdır” dedi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan GGC Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Kırmızıtaş, Türk halkının her zaman hür ve bağımsız yaşama kararlılığının tarihsel simgelerinden olan Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladığını vurguladı. Kırmızıtaş, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türk Milletinin vatan sevgisini, bağımsızlığı ve istikbali için neler yapabileceğini, zaferlerle dolu şanlı geçmişini çok iyi bilen Atatürk, tüm gücünü ve desteğini milletimizden alarak, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak kurtuluş ve kurtuluş sürecini başlatmıştır.

19 Mayıs, Türk Nilleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, milli değerlerin yeşerdiği, kurtuluş ve bağımszılık ateşinin yakıldığı gündür. 19 Mayıs, hürriyete, aydınlığa ve geleceğe olan inancın adıdır. 19 Mayıs, Türk Ulusu’nu aydınlığa kavuşturan, Cumhuriyet’le buluşturan yolun başlangııcıdır. Ülkemizin kurucusu Atatürk’ün ilke ve devrimleriyle aydınlattığı yolda yorulmadan ilerlemek, Cumhuriyetimizi korumak, yeni eserlerle güçlendirerek, sonsuza değin yaşatmak konusunda üzerimize düşeni yapmak için, olumsuzluklara aldırış etmeden her koşulda çaba göstereceğiz ve gerektiğinde sorumluluk almaktan asla kaçınmayacağız.”

HABER MERKEZİ

Recent Posts

NİZİP BELEDİYESİ MUHTARLAR TOPLANTISI’NA EV SAHİPLİĞİ ETTİ

Gaziantep Kemal Çeber ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nizip İlçesinde muhtarlarla bir araya gelerek…

2 saat ago

BÜYÜKŞEHİR GASMEK’TEN YKS’DE BÜYÜK BAŞARI!

Gaziantep’te GASMEK’in YKS hazırlık kursları, 2024 yılında büyük başarı elde ederek birçok öğrenciyi Türkiye genelinde…

2 saat ago

VALİ ÇEBER’DEN BAŞKAN DOĞAN’A ZİYARET

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Büyükşehir Belediye…

2 saat ago

BAŞKAN YILMAZ: “ARTIK YALNIZ DEĞİLSİNİZ”

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, kent genelindeki yaklaşık 75 bin emekliyi temsil eden dernek başkanlarıyla…

2 saat ago

ANKA’DAN DOLANDIRICILIK UYARISI

Gaziantep Anka Hastanesi’nden hastane ismi kullanılarak yapılan dolandırıcılık girişimlerine ilişkin uyarı geldi. Son zamanlarda hastanenin adını…

6 saat ago

SANKO OKULLARI’NIN YKS BAŞARISI

SANKO Okulları öğrencileri, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2024’te Türkiye genelinde ilk 100’de 3 derece…

6 saat ago