Categories: Yaşam

TRİKONFEX FUARI SEKTÖRÜ BİR ARAYA GETİRDİ

TRİKONFEX 4. Triko, Triko İpliği, Konfeksiyon ve Teknolojileri Fuarı, sektör profesyonellerinin ve üreticilerin buluşma noktası oldu.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Akort Fuarcılık iş birliğinde, Gaziantep Trikotajcılar ve Çorapçılar Odası’nın destekleri ile Ortadoğu Fuar Merkezi’nde (OFM) organize edilen 4. TRİKONFEX Fuarı’nda, yurtiçinden farklı şehirlerinden ve yurtdışından 50 katılımcı ve 300’e yakın marka yer aldı.

Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Türkiye’nin çeşitli illerinden ve yurtdışından gelen ziyaretçiler ve katılımcılar arasında fuar süresince önemli ticari bağlantılar ve iş birliklerinin gerçekleştiğini söyledi.

Triko sektörünün Gaziantep’te köklü sektörler arasında yer aldığını ifade eden Ünverdi, “Bu yıl 4’üncüsünü düzenlediğimiz TRİKONFEX Fuarlarımız ile temel olarak şehrimizde triko ve konfeksiyon üretimine destek olmak ve sektörü yeniden canlandırmayı hedefliyoruz. Bu fuarda da olduğu gibi Gaziantep’imizde katma değerli üretime ve markalaşmaya katkı sağlayacak çalışmalara yoğunlaşmaya devam edeceğiz. Kendimizi ne kadar yeniler ve geliştirirsek Gaziantep olarak sektörümüzün sürdürülebilirliğini o derece sağlamış oluruz. Bir kez daha fuarımızın şehrimiz, ülkemiz ve sektörümüz için hayırlı olmasını diliyor, iş birlikleri için Akort Fuarcılık’a ve destekleri için Gaziantep Trikotajcılar ve Çorapçılar Odası’na teşekkür ediyorum” dedi.

AKORT Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Akkaya da fuarın sektör temsilcileri ve üreticiler için önemli fırsatlar oluşturduğunu söyledi.

Fuarda katılımcı firmalar ile ziyaretçiler arasında ürün ve hizmetler hakkında verimli görüşmeler gerçekleştiğini ifade eden Akkaya, şunları kaydetti:

“Fuarlarımız ile bölgemizin ve ilimizin birçok alanda olduğu gibi triko sektöründe de daha ileri noktalara gelmesi için çabalıyoruz. Bu anlamda Gaziantep Sanayi Odamız başta olmak üzere fuarımızın düzenlenmesinde emeği olan, bizlerle iş birliği yapan herkese ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyor, fuarımızın hayırlı olmasını diliyorum.”

HABER MERKEZİ

Recent Posts

GAİB HAZİRAN AYI İHRACAT RAKAMLARINI AÇIKLADI

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Haziran ayına ilişkin ihracat verilerini kamuoyu ile paylaştı. Yapılan basın açıklamasına…

6 saat ago

GAZİANTEP EĞİTİMDE MERDİVENLERİ BİR ANDA TIRMANDI

2024 LGS sonuçları 28 Haziran'da açıklandı ve sonuçlara göre, büyük şehirlerden Gaziantep’in başarısı dikkat çekti.…

7 saat ago

ŞAHİN “TÜRKİYE’NİN İLK FAİR PLAY ANNESİ” ÜNVANI ALACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından düzenlenecek 1’inci Fair…

7 saat ago

ERDEMOĞLU ZİRVEYE ÇIKTI

Her yıl Capital dergisi tarafından hazırlanan Gönlü Zengin İş İnsanları listesinde yer alan Erdemoğlu Holding…

7 saat ago

MUSTAFA CEVAT ATALAY SANKO SANAT GALERİSİ’NDE SERGİ AÇACAK

Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevat Atalay, tuval üzerine akrilik teknikle yaptığı eserlerinden…

7 saat ago

YILMAZ: “TÜRK MİLLETİNE YAKIŞAN ŞEKİLDE BU GÜNLERİ GEÇİRECEĞİZ”

Son günlerde yaşanan Suriyeli sığınmacılar ile ilgili olayların ardından Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, çeşitli…

12 saat ago