DOLAR

33,9600$% 0.22

EURO

37,6884% 0.17

STERLİN

44,6087£% -0.04

GRAM ALTIN

2.802,63%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.595,00%-0,04

TAM ALTIN

18.321,00%-0,05

ONS

2.565,74%0,28

BİST100

9.503,67%-0,18

BİTCOİN

1976806฿%0.23838

a
alan18-kopya
gastroantep
gastroantep

AK PARTİ GAZİANTEP’TE İCRA KURULU BELLİ OLDU

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, düzenlediği basın toplantısıyla icra kurulu üyelerini kamuoyuna açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’na atanan Fatih Muhaddis Fedaioğlu, gerçekleştirilen basın toplantısında yeni icra kurulunu kamuoyuna tanıttı.

Toplantıya; AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Mehmet Eyup Özkeçeci, İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş ve il- ilçeler üç kademe teşkilat mensupları katılım sağladı.

İl Başkanı Fedaioğlu, “İl başkanlığı gibi önemli bir göreve layık görülmenin mutluluğu ve onuru içerisindeyim. Cumhurbaşkanımızın bizden istediği gibi ilk gün ki aşkla, dava aşkıyla yola devam edeceğiz. Amacımız bu bayrağı çok daha yükseklere taşımak ve çok daha başarılı olmak. Bu kutlu davada, Gaziantep’imize ve ülkemize hizmet etmek üzere bir araya gelmiş, enerjisi yüksek, deneyimli ve vizyoner bir ekiple yola çıkıyoruz. Öncelikle, bu süreçte bizlere destek veren, dualarını eksik etmeyen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

“HEM TECRÜBE HEM DE DİNAMİZM UNSURLARI…”

Yeni yönetim ile ilgili bilgiler veren Başkan Fedaioğlu, “İnce eleyip sık dokuyarak şehrimizin demografik yapısı gibi pek çok konuyu titizlikle göz önünde bulundurduğumuz bir süreç yaşadık. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve siyasetin öznesi kadınlarımızın aktif görev alabilmelerine özen gösterdik. Bu sürecin sonunda ise; partimizin yerel teşkilatlarında hem tecrübe hem de dinamizm unsurlarını dengelemeye çalıştık. Bu kapsamda da yeni yönetimimizin yaş ortalaması 45 olarak şekillendi. Partimiz hem geçmişle olan bağlarını korurken, hem de geleceğe yönelik hedeflerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığını bu ortalama ile bir kez daha ortaya koydu. Bu ekibin her bir üyesi, partimizin ilke ve hedefleri doğrultusunda, şehrimiz ve milletimiz için gece gündüz demeden çalışacaktır. İnanıyoruz ki, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, Gaziantep’in geleceğine katkı sağlayacak önemli projeleri hayata geçireceğiz. Her biri kendi alanında deneyimli ve yetkin isimlerden oluşan bu kadro ile büyük bir enerji ve inançla yolumuza devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

“RABBİM MUVAFFAKİYETLER VERSİN”

Toplantıda konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, “Teşkilatımızın her bir kademesi bizler için oldukça büyük bir önem arz ediyor. Kadın kollarımız özellikle teşkilatımızın gözbebeği. Onlar her kapıyı açan birer anahtar gibiler, girdikleri evlerde, gönüllerde her ne sorun var ise hepsini biliyorlar. Bunlar oldukça önemli meziyetler. Gençlik kollarımız da keza aynı şekilde çalışmalarına devam ediyor. Bizler AK Parti Gaziantep teşkilatı olarak şehrimiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yönetim kurulumuzda yer alan dava arkadaşlarımıza da görevleri hayırlı uğurlu olsun. Rabbim muvaffakiyetler versin” dedi.

“HAYIRLI HİZMETLER DİLİYORUM”

 AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Eyup Özkeçeci ise, “Bende uzun yıllardır bu teşkilatta il başkanı olarak görev aldım. Rabbim bizlere şimdi milletvekilliği nasip etti. Bu makamda Gazi şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı hizmetler gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. İl Başkanlığı büyük sorumluluk gerektiren makam, Rabbim Fatih başkanımızın yardımcısı olsun, muvaffakiyetler versin. Teşkilatımız bizler için önemli, bizler teşkilatçı bir partiyiz. Her daim dava arkadaşlarımızın yanındayız. Yeni yönetim kurulumuzda yer alan dava arkadaşlarımıza da görevleri hayırlı uğurlu olsun. Rabbim hayırlı hizmetler nasip etsin” şeklinde konuştu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GAZİANTEP SAĞLIK TURİZMİNDE ÇAĞ ATLAYACAK

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.