DOLAR

32,5342$% 0.22

EURO

34,9503% 0.41

STERLİN

40,6424£% 0.18

GRAM ALTIN

2.446,66%0,35

ÇEYREK ALTIN

4.049,00%-0,51

TAM ALTIN

16.171,00%-0,59

ONS

2.333,85%-0,16

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2071157฿%0.65437

a
alan18-kopya

ALİ DOĞAN’A NİZİP’TE SEVGİ SELİ

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Nizip Belediye Başkan adayı Ali Doğan, gittiği her yerde, katıldığı toplantılarda ilçe halkı tarafından büyük ilgi ve sevgi ile karşılanıyor.

Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Doğan, seçildiği takdirde hayata geçireceği projelerini anlatan Ali Doğan, ilçede sevgi iklimini yeniden yaratacaklarını, hizmeti halkın tüm kesimlerine yayacaklarını ve hesap sorulabilen bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini söyledi.

Ali Doğan, katıldığı halk toplantılarında, Karkamış Belediye Başkanlığı döneminde kısıtlı imkanlara rağmen hayal dahi edilemeyecek bir çok projeyi Karkamış halkı ile birlikte hayata geçirdiklerini ifade ederek,” Nizip halkı da bize güvenir ve oyları ile göreve getirirse ilçenin, çevre düzenlemeleri, trafiği, yardımlaşması, sevgi ikliminin oluştuğu, hesap sorulabilen bir yönetim anlayışı getireceğiz” dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM İLE NİZİP’İN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

Toplantılarda, seçilmesi halinde yapacaklarını anlatmanın yanı sıra, halkın sorunlarını tek tek not alan Ali Doğan, en önemli projelerinden birisinin kentsel dönüşüm ile birlikte ilçenin hem refah düzeyini artıracaklarını, hem de insanların, parkları, çevre düzenlemeleri ve konutları ile çok daha iyi şartlarda yaşayabilecekleri bir ortam hazırlayacaklarını belirterek,” Bu projemizi gerçekleştirdiğimiz takdirde, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız, parkları, otoparkları ve çocuk oyun alanları ile hem çok daha ferah bir ortamda yaşama kavuşmuş olacak ve hem de çocuklarımız geleceğe daha iyi şartlarda hazırlanmış olacak. Memuru, işçisi, askeri personeli, üst düzey yöneticisi iç içe bir yaşam sürecek” dedi.

YARDIM KARTLARI İLE HERKES KENDİ İHTİYACINI ALACAK

Ali Doğan, seçilmeleri halinde, dar gelirli ve yardıma muhtaç insanları deşifre edilmedin, bir elin verdiğini diğer elin görmediği ve her insanın kendine lazım olan ihtiyacını alabilmesi için yardım kartları vereceklerini ve o kartlara da her ay düzenli bir şekilde paralarının yatırılacağını ifade ederek,” İhtiyacı olan yardıma muhtaç vatandaşlarımızı afişe etmeden, kendilerine birer tane yardım kartları vereceğiz. Bu kartlara her ay düzenli bir şekilde parasını yükleyeceğiz. Vatandaşımız bu kartlarla bakkala dahi gittiğinde geçerli olacak ve kendi ihtiyacına göre alış verişini yapacak evinin ailesinin eksiğini giderecek” diye konuştu.

NİZİP ÇAYI ZEHİR SAÇMAYACAK

Bir vatandaşın, yıllardır bir türlü çözüme kavuşturulamayan ve ilçede kangrene dönüşen Nizip çayının temizlenmesi ile ilgili nasıl bir çalışma yapacağını sorduğu Ali Doğan şöyle cevap verdi:

“ İnsanlar yaklaşık 20 yıldır Nizip çayı üzerinden siyaset yapıyorlar ama bir türlü çözüm üretmediler. Bir geldin sorunu çözemedin, iki geldin yine getirmedim, 4 defa geldin eğer yine çözüm gelmediyse artık yönetim anlayışını değiştirme zamanı gelmiştir.

Biz göre göreve geldiğimizde Nizip halkıyla birlikte bu sorunu kökten çözeceğiz ve kangren olmuş bu yarayı kesip atacağız. Nizip çayının kirlenmesinin sebebi ilçenin kendi atığından değil Gaziantep Organize Sanayi’nden gelen atıklar. 1988 yılından beri ben Nizip’teyim ve o yıllarda Nizip sebze hali cıvıl cıvıldı, kaliteli meyve sebzeler satılırdı. Şimdi, satılan bir meyve ve sebzenin tadını alamıyorum ben. Sizlerde aynı şekilde o tadı alamıyorsunuz. Bu ilçeye, hayat veren, can veren Nizip deresi niye Organize Sanayiden gelen atıklarla kirlensin. Artık buna kalıcı bir çözüm bulmanın zamanı geldi de geçiyor bile.

Göreve geldiğimizde biz bunu yapacağız demiyoruz çünkü görevimiz bu. Nasıl çözeceğiz derseniz ? Şehrin yöneticileri ile, sanayicileri ile soruna kalıcı bir çözüm bulmalarını, bulana kadar da mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Şehrin sanayicisi 3 lira, 5 lira fazla kazanacak diye bizim ilçemize atıklarını göndermeyecek. Kuracak arıtma tesisini, orada atıklarını temizleyecek ve bizim ilçemizden geçip giden Nizip çayı yeniden eski günlerde olduğu gibi tertemiz akacak, yeniden bu ilçeye hayat verecek, can verecek.

Bu nasıl olacak ?

Vatandaşlarımızla birlikte olacak. Sizlerle olacak. Siz bize destek verirseniz hep birlikte el ele vererek, birlikte mücadele ederek sadece Nizip çayı değil, ilçemizin tüm sorunlarının üstesinden birlikte geleceğiz, daha sağlıklı bir ortamda, çok daha iyi yaşanabilen, insanların mutlu olduğu, ayrısı gayrısı olmadığı, birbirini seven, sayan ve saygı gösteren Nizip olacağız”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

DEPREM ZİRVESİNDE DEPREM ANMA VE EĞİTİM MÜZESİ PROJESİNİ ANLATTI!

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.